CPN wilde Pim Fortuyn niet als lid

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (6)

#1 Joop

Oh, straks komt de biografie deel I uit over deze man. Sargasso doet kennelijk ook mee aan de reclame. Want nieuw is het niet, bij welke partij heeft hij niet graag actief lid willen zijn. En waarom? Waarom bijvoorbeeld nooit geprobeerd bij de mannenbroeders van de SGP, hij had moeten zien dat deze partij nog eens aan zouden schuiven bij een regering. Tegelijkertijd zou hij een emanciperende werking hebben op deze partij: vrouwen en homo’s gelijkwaardig aan de heersende ouderlingen.

#2 Yevgeny Podorkin

Ik heb eigenlijk buiten wat losse kreten van niemand nergens ooit een een compleet professioneel psychische analyse gelezen (a la een “profiler” m.b.t. serial killers) M.b.t. zijn woedeaanvallen, grootheidswaanzin, eeuwige twijfel thuis bij de hondjes gekoppeld aan dat bruisende zelfvertrouwen eenmaal voor de camera enz.)

O ja: en waar waren we geweest MET Fortuijn (even het LPF- kinderdagverblijf buiten beschouwing latend)…?

#2.1 Joop - Reactie op #2

Y.P. dat komt dus in de biografie die binnenkort gepresenteerd zal worden.

#2.2 Yevgeny Podorkin - Reactie op #2.1

Ja nee: 10, 11 jaar geleden…toen de pers massaal hijgend en struikelend achter hem aanliep. En was het nou maar gedaan door de AIVD, het werd tenslotte onze MP. Nee, pas als ze dood zijn sijpelen er zaken rond alle (wereldberoemde) geniale knotsgekke politici/ dictators/ showbizzfiguren, van Hitler tot Elvis Presley.

The dark side of the room: allemaal meeliftend op het succes…

#2.3 Gladiool - Reactie op #2

Laat me raden: NPS

#2.4 Joop - Reactie op #2.3

Beter lezen gladiool! Dit bericht is juist in het kader van de biografie die binnenkort uitkomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*