Adele gestopt met zingen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (25)

#1 Sjiek

Ze heeft altijd zin in sex. Volgens het artikel. Die vriend is wel een bofkont nu ze ook met werken wil stoppen.

#2 L.Brusselman

Bloemendaal ?

#3 HansR

Ze wil gewoon risicoloos de 27 passeren (23+5=28)

#3.1 Share - Reactie op #3

Daar was ze toch al goed mee op weg maar goed het blijft een Britse. Ik geef haar groot gelijk. Hopenlijk woont haar vriendje haar vooral geestelijk helemaal uit, zodat we straks weer fijne New Boring hits hebben. Voor de voorspellers onder ons: Hoe komt Adele uit haar break: Niet? Verslaafd? Dikker? Beter?

#4 L.Brusselman

Waarschijnlijk weer eens het een en ander gemist,had nog nooit van deze dame gehoord.

#4.1 Harm - Reactie op #4

O, jij ook niet? Ik tot voor kort ook niet.
Ik dacht al dat het kwam omdat ik in een ander werelddeel woon.

#4.2 aynranddebiel - Reactie op #4

Nou daar moet je dan toch wel keihard je best voor hebben gedaan, want er is bijna geen ontkomen aan.

#4.3 Bismarck - Reactie op #4.2

Valt wel mee hoor. Ik heb niet bepaald veel inspanning erop gericht, maar desondanks zou de naam me niets hebben gezegd als Sargasso er geen waanlink aan had gewijd. Ik zal het vandaag eens proberen op werk: “Heb je het al gehoord van Adèle?” Kijken hoe vaak ik te horen krijg “wie?”

#5 HansR

Voor het eerst van haar gehoord toen iemand – ik dacht Sikbock – bij het overlijden van Winehouse riep dat ze toch al ingehaald was door Adèle.

#6 aynranddebiel

Volgens mij was er een paar dagen geleden nog op het journaal dat ze tig Grammys had gewonnen.

#6.1 Bismarck - Reactie op #6

Niet elke dag naar het journaal kijken is inderdaad een zware inspanning. Ik begin je punt te zien.

#6.2 L.Brusselman - Reactie op #6

Grammys?

#6.3 Bismarck - Reactie op #6.2

De Grammy’s ken ik wel. Dat is een soort feestje van de Amerikaanse platenindustrie, waarin prijzen worden uitgereikt aan wat in Amerika populaire muziek is. Topwinnaars zijn Georg Solti, Quincy Jones en Alison Krauss (heb ik even opgezocht). Ik vermoed dan ook dat hier niet zozeer sprake is van een generatiekloof als wel van een cultuurkloof.

#6.4 aynranddebiel - Reactie op #6.3

Adele is Brits, en de Nederlandse Top 2000 stond vol met haar platen.

En dan zeg ik niet dat de Top 2000 zo geweldig is, maar laten we eerlijk zijn, je wordt er wel mee doodgegooid.

Meestgedraaide artiest op de Nederlandse radio was ze geloof ik ook…

#7 Spam

Doen alsof je nog nooit van Adele hebt gehoord, vind ik zo irritant elitair. Ik kan me voorstellen dat je haar muziek niet interessant vindt en dit bericht je niet veel doet, maar reageer dan gewoon niet.

#7.1 Bismarck - Reactie op #7

Hoezo doen alsof? Ik zou werkelijk geen oordeel over haar muziek kunnen geven, want ik zou niet weten wat voor muziek ze maakt. Het lijkt me niet toevallig dat er ook al twee reacties zijn die de naam Adèle associëren met Bloemendaal. Gezien de verhoudingen kan het misschien best wel eens aan jou en aynranddebiel liggen (als in: jullie zijn hier de elitairen die lopen te pochen met kennis van Adèle om lekker neer te kunnen kijken op ons sukkels die haar niet kennen, cultuurbarbaren als we zijn).

#7.2 aynranddebiel - Reactie op #7.1

Nou goed, laten we het dan maar houden op een generatiekloof.

#7.3 Schuur - Reactie op #7.1

Welnu, voor Bismarck dan:
Ik kan me voorstellen dat de naam Adele je niets zegt. Eerlijk gezegd, als mijn eega het niet geweldig had gevonden had de naam mij wellicht ook niets gezegd. Maar je moet toch het afgelopen jaar onder een steen gelegen hebben als je deze twee liedjes niet eens hebt langs horen komen. Je bent er mee doodgegooid, op de radio, in winkelcentra en in de lift.

#7.4 Harm - Reactie op #7

Ik luister nooit naar de radio, niet vanwege Adele en soortgenoten, maar omdat ik de schurft heb aan “forro” (Braziliaanse dansmuzien van het N-O). Ik las onlangs in het NRC dat ze een Grammy heeft gewonnen en daar zaten clipjes bij.

Ik kan me niet voorstellen dat ik veel gemist heb.

#8 Yevgeny Podorkin

Bloemendaal?

#9 Rob

Hoezo Bloemendaal?

#10 Yevgeny Podorkin

Ze beschikt net als Whitney Houston ongetwijfeld over een stem als een klok. Met ongelofelijke uithalen en overgangen (technisch de perfectie) naar een andere frequentie/ bereik. Maar wij hier zaten helemaal niet te wachten op deze duizend-en-1-dingendoekjes waar de vorst nooit overheen was geweest. Die hun struggle for life i.c. Het Lijden niet in tekst vorm kunnen geven, afijn, begrijp ik het begreep u het ook…

Kortom…Wij, ik gebruik expres meervoud met een majesteitelijke ondertoon, wat wij willen is doorleefd doorrookt een substituut voor Jezus aan het Kruis voor bij het bier en met nootjes en zo.

w.g.
Ds. Y.Podorkin

#11 Inkwith Barubador

Goddank!! Dat die stem als een stofzuiger een tijdje mag zwijgen!

Ze wacht natuurlijk tot ze een nieuw album kan uitbrengen (met de titel “27”) dat over de zoveelste stukgelopen relatie gaat.

#11.1 Share - Reactie op #11

Nou, noem jij dan es een matige zangeres. Of een goeie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*