1. 3

  @2: LUL.

  Dat was even proberen. Lukt gewoon niet zonder caps lock! Precies hetzelfde als je wat wil tiepen over MART SMEETS. WTF? kijk, daar heb je het al! Ik maak er geen woorden meer aan vuil.

 2. 8

  Zo, op die site al meer van Mart gezien deze Tour dan op TV. Dat kan misschien komen omdat ik ook voor mijn avondduiding van het wielerspektakel afstem op Sporza. Presentator Karl Vannieuwkerke is niet te beroerd zijn handjes uit de mouwen te steken en heeft al de bus van Team Leopard gekuist. Toegegeven, ik heb nog geen seconde stilgestaan bij de kleding die hij draagt.

 3. 11

  Vannieuwkerke vind ik af en toe een verschrikkelijk zijige zeur. Dan echt veel liever Smeets. Beiden hebben hun mankementen. De kleding die daarbij wordt gedragen doet er overigens niets toe.

 4. 12

  @11: Dan ga jij daar toch lekker naar kijken? Ik prefereer Wuyts, Vannieuwkerke en Van Gils ver boven de zelfingenomenheid van Mart. Bovendien krijg je op de Belsj niet gratis Maarten Ducrot erbij en wel de nodige inhoudelijke nieuwtjes van de Belgische renners (die in tegenstelling tot de Hollanders de toppers van dichtbij kunnen bekijken tijdens de beklimmingen).

 5. 14

  Bismarck, ik kijk naar beide avondprogramma’s als ik niet aan mijn computertje zit, want er is verder toch niets anders op TV. Ook de zijige slijmbal Karl heeft wel eens een interessante gast, en dan sleep ik me er wel doorheen.

  Michel Wuyts van Sporza vind ik ook prima hoor, alleen die Vannieuwkerke dus niet.

 6. 15

  Het is wonderbaarlijk hoe die Belgen het voor elkaar krijgen om als land met zo veel mooie wielerverhalen zo’n nietszeggend programma te maken.

  Naar Smeets kijken is vaak ergerlijk maar op een bepaalde manier wel weer spannend omdat hij steeds links en rechts uit de bocht vliegt.