Weer een hele hoop geld verdwenen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

courtney-loveOoit was er een tijd, het lijkt al weer lang geleden, dat iedereen dacht dat geld iets tastbaars was. Inmiddels zijn we er aan gewend dat er miljoenen en miljarden verdwijnen binnen het bestek van een halve dag. Daarom verbaast het ons nauwelijks iets dat de erfenis van Kurt Cobain kwijt is. Ruim 500 miljoen dollar foetsie.

Althans dat meldde de Amerikaanse Telegraaf de New York Post. Inmiddels meldt zo’n beetje iedereen het. Dit soort smeuïge berichtjes worden door nieuwswebsites gretig overgenomen. Als eerste door nu.nl, De Telegraaf (deze keer zijn ze wat langzamer), Het Laatste Nieuws en het AD. Tenslotte ook maar door de NOS. Zonder bronvermelding natuurlijk. Alleen zegt de NOS dat het om 5,5 miljoen euro gaat. Zullen ze dat nagebeld hebben of is het een tikfoutje?

Waarom we het er hier op Sargasso überhaupt over hebben? Ach, het is een leuke gelegenheid om nog eens wat Nirvana te luisteren:

Reacties (2)

#1 Steve

De grap is dat je hetzelfde doet als de rest. Wel sceptisch maar niets zelf uitzoeken…..lui hoor!

  • Volgende discussie
#2 prometeus

Ruim 500 miljoen dollar foetsie. […] Alleen zegt de NOS dat het om 5,5 miljoen euro gaat. Zullen ze dat nagebeld hebben of is het een tikfoutje?

Of de dollar is helemaal gekelderd… Nog meer geld foetsie.

  • Vorige discussie