1. 2

  Wow, goed gedaan. Nare acht jaren, zo nostalgisch bekeken. Alhoewel ik niet heel supafan was van het origineel. Was meer van de spinoff wazaaaa’s van Joe Cartoon’s Supafly

 2. 3

  weet u Carlos/Mark .youtube en google changed my life.

  Hier in wageningen op de WUR is men doende (grote scannerafdeling) al , maar dan ook al, van vroeger te digitaliseren en te openbaren. Taarten met slagroom.

 3. 8

  welnee sikbock ik vraag alleen maar om een politiek die iets minder problemen veroorzaakt.

  Acht jaar Neocons is het slechtste wat de wereld sinds het Nazisme is overkomen, zelfs de Koude oorlog was minder destructief.

 4. 10

  interessante stelling… de democraten de schuld van het roofkapitalisme?

  Maar ik heb het dan ook over de Kloof tussen het Westen en rest van de wereld. De Neocons die in het huis van Democratie en Rechtsstaat hebben zitten schijten, vervalste verkiezingen en al die burgerrechten bij de vuilinis. De haat en wantrouwen jegens het de VS en Europa na die gestoorde War on Terror. De megastaatsschuld van de VS omdat er zonodig oorlog gevoerd moest worden in Irak. Een gedestabiliseerd Midden-Oosten, gedestabiliseerd Afghanistan-Pakistan (kernmacht). Het traineren van internationaal klimaatbeleid, nog zo’n stokpaardje van Bush dat beel schade gaat opleveren.