1. 1

  In de nieuwsuitzending geloven ze echt dat dit een oplossing zou kunnen zijn voor het energieprobleem. Eerste hoofdwet van de thermodynamica, zegt dat iemand wat?

 2. 2

  Laat er een chemische ingenieur naar kijken, waarschijnlijk niks bijzonders wat enorm opgeblazen door de media wordt bij gebrek aan kennis over het onderwerp.

 3. 3

  Niet een chemisch ingenieur zou er commentaar op moeten leveren, maar een natuurkundige. Die zijn vandaag echter niet aanspreekbaar, ze liggen allemaal in een stuip.

 4. 7

  Het moet wel electrolyse geweest zijn. Ik deed dat toen ik een jaar of 12 was om knalgas te maken waardoor je een flinke piep in je oren kreeg (niet te vaak doen dus;). Wellicht wekt de electromagnetische straling op een of andere manier een stroompje op in een spoel die niet zichtbaar is ofzo.

 5. 9

  Als dit zou werken en het proces meer energie zou opleveren dan je erin moet stoppen, dan is het levensgevaarlijk en zou het onmiddellijk verboden moeten worden. Stel je voor dat Al-Qaeda zou kunnen doen met een flinke radiozender gericht op de oceaan.

  Kortom: dit is onzin.

 6. 10

  Het hele originele idee is een beetje raar, trouwens. Momenteel worden kankercellen doodgestraald met gammastraling. Dat is hoger in energie en heeft meer doordringend vermogen dan radiostraling.

 7. 11

  Dit is mogelijk, er bestaan veel meer vergelijkbare ideeen op internet die de wet van behoud van energie trotseren…(joe cell, etc, etc)

  Sjappo!!!

 8. 13

  Wat zie ik in het filmpje? Fijnverdeelde metaaldeeltjes die reageren met zout water waarbij waterstofgas ontstaat. Gaap….
  Dat doen alle onedele metalen, zeker wanneer je ze opwarmt met radiogolven (=magnetron). Heeft iedereen zijn BINAS nog van de middelbare school? Zeker nooit meer in gekeken?