Twisted Ribbon

A space telescope peering into the Milky Way galaxy’s dusty core has spied a colossal twisted ribbon of super-cooled material. Until now astronomers had only seen bits and pieces of the ribbon’s 600-light-year-wide superstructure, which resembles the Latin symbol for infinity.

The telescope’s images suggest the ring is a chilly 15 degrees Kelvin and has two segments that poke out of the galaxy’s pancake-like plain. Ground-based radio telescope data also hint that the ring is spinning around the core as one cohesive unit.

Meer bij The Presurfer.

 1. 1

  En dat is dan dus wel dus dan wel ook wel weer grappig wand dan heb je een helal en dan zitten daar veel sterren in teminste wel als je hun dus opteld en dan doen ze wel is van broem een raket die dan wel is best wel heet is aan de onderkant en dat geeft me een gedoe teminste ze staan er dan dus wel bij alsof ze dat wel leuk vinden en dat heb je soms

 2. 6

  Ja, maar dat is omdat ‘ie iedere keer een kleine variatie op zijn naam maakt – en daar zit toch echt een levende persoon achter.

  Ernst-Jan, Ernst_Jan, Ernst^Jan, Ernst*Jan, en dat gaat zo maar door. Kwestie van elke keer als spam aanmerken.

 3. 8

  Met een beetje fantasie ontdekken ze vast ook nog wel Alpha, Omega en een brandend kruis. Je hebt tenslotte ook mensen die de wonderlijkste dingen zien in een inktvlek.

 4. 11

  @9 – Volledig mee eens. Ik ben dit soort reacties wel eens vaker tegengekomen en moest er wel om lachen. Ik zie het eerder als een vorm van kunst. Een wat vreemde variant op het dadaisme zeg maar.

  Vooral laten staan, wordt zeer gewaardeerd.