1. 1

  Wat is dit dan? Alsof een homestudioknutselaar met een beetje kennis van opgepimpte/ geretoucheerde (gedigitaliseerde) fototechniek, wat zeg ik zelfs een betrekkelijke leek, niet zou kunnen zien dat de foto gefaked is. Ik probeer de gedachtengang van de CIA te volgen…foto van Oswald met krant en geweer, het filmpje van de inslag in het pentagon…verbijsterend.

  O, om het vuurtje tussen mensen die steevast geloven in nobele bedoelingen van inlichtingendiensten en complotdenkers smeulend te houden natuurlijk…

  Je creert zo felle tegenstanders die je gewoon kan negeren…en mobiliseert voorstanders die voor je door het vuur willen gaan.

  GEEN foto is GEEN nieuws = GEEN actie.

 2. 3

  De Syriers deden niets tegen de aanval en ook niets tegen de ophef daarna. Het komt ze te goed uit om als vijand van VS/Israel bekend te staan. (dank Olaf K.)

  Die liegen er dus ook een potje op los zeg.

 3. 4

  CIA? Wat zegt Scott Ritter ervan?

  “The United States Central Intelligence Agency recently released a series of images, believed to have been made from a videotape obtained from Israeli intelligence, which provide convincing, if not incontrovertible, evidence that the “unused military building” under construction in eastern Syria was, in fact, intended to be used as a nuclear reactor.”

  http://commentisfree.guardian.co.uk/scott_ritter/2008/04/evidencebased_bombing.html

  Is het nou intelligence van de CIA of van Israel? Of is het disinfo? Of ziet Scott ze vliegen?

  Vragen, vragen.