Tendentieus Republikeins spotje

Die Madeleine was zulke dikke vrienden met Noord-Korea...De Republikeinse partij in de Verenigde Staten heeft haar vuile campagne nog even verder opgevoerd door een tendentieus filmpje te maken over de regering Clinton. Terwijl George W. Bush met zijn Axis of Evil politiek Noord-Korea weer het nucleaire pad op heeft gejaagd krijgen nu de Democraten de schuld van het uit de hand lopen van de situatie rondom deze stalinistische dictatuur?! In een ronkend filmpje van ” Scary Movie 4″ maker David Zucker wordt de verzoenende politiek van oud-minister Madeleine Albright afgeschilderd als ultiem naïef. We zien beelden van kwaadaardige terroristen die schuilen in de kelder van een valse oliesjeik en Albright die het gras maait voor een Koreaanse kernreactor. De webloggende vazal van neoconservatief Amerika: Matt Drudge mocht het filmpje ‘scoopen’. The DRUDGE REPORT has obtained an exclusive copy of a “scary” campaign advertisement bla..bla… Het ultralinkse Sargasso pikt de scoop snel af, klik hieronder voor het tendentieuze propagandafilmpje:

Maar wat is wijsheid? Hard erop los rammen met een zwartmakende zero-tolerance politiek (Bush beleid)? Of stapje voor stapje onderhandelen met dictaturen om massaal bloedvergieten en regionale destabilisatie, zoals nu in Irak, te voorkomen (Clinton beleid)?

 1. 3

  Clinton was een slappe lul die zich liet pijpen in de Oval-office terwijl islamitische terreurstaten aanslagen voorbereidden.
  Gelukkig hebben we nu George Bush. Prima man die Bush.
  Houdt ook van rommel opruimen.

 2. 4

  Lijkt een beetje als het doorzetten van de slijkcampagne waar ook die vraag aan Clinton bij dat FOX-interview in het teken van stond (waarom heb je niet meer gedaan om Osama te pakken?).

 3. 5

  Ik ben altijd blij als Tim weer eens reageert met al zijn van Leon de Winter geleeden pseudofenomenologieën.

  Inderdaad Tim, Bush is een prima kerel. Leuke vent, doet het goed op feesten en partijen.

 4. 8

  Bush doet het vooral goed in Afganistan en Irak, waar hij volkeren bevrijd heeft van onderdrukkers.
  Dat ze in Irak later besloten hebben elkaar religieus de koppen te gaan inslaan, tsja.. daar kan Bush ook niks aan doen.
  Het is wel jammer dat hij niet nóg eens herkozen kan worden.

 5. 12

  This video may contain content that is inappropriate for some users, as flagged by YouTube’s user community.

  To view this video, please verify you are 18 or older by logging in or signing up.

  vorige week mocht ik nog zeggen of ik 18 was ja of nee, nu al registreren

 6. 14

  Nou Tim # 3,…a) ten eerste is hij nooit gepepen door Monica. Hooguit, zei ze zelf, een Willem II bolknak 4 x rul langs haar geile neuklelletje heen gehaald dusdoende met verrassend bouquet bevochtigd en daarna opgesmookt, overigens vast uit die doos ooit van Wim Kok gekregen maar dit terzijde en b) ten tweede is Clinton alleen maar tégengewerkt in z’n jacht op Bin door de Republikeinen,..die werden pas wakker ná 9/11.

  O,..wacht,.….”Tiny” Tim?????!!!!!!

 7. 15

  Ik ben helemaal voor dit soort filmpjes. Voer de modder met karrenvrachten tegelijk aan! Ik heb er al één voor de PvdA bedacht, ik had onlangs een idee voor het CDA:
  We zien een oer-Hollands ouder echtpaar in een oer-Hollands interieur (schemerlamp, dikke kleedjes). De man, Klaas, vertelt over hoe hij op zijn 15e in de fabriek is begonnen met werken. Elke ochtend 4:00 op. Archiefbeelden van zware arbeid. Alleen zijn goede vriend Piet hield hem op de been. Toen sloeg het noodlot toe: Piet viel in een machine. Dood. Klaas werkt zich met zuinigheid, keihard werken en hulp van de dominee (misschien iets te?) omhoog. Ter naar het nu. Klaas laat foto’s van hem en zijn vrouw Trudy op vakantie met de kleinkinderen in Egypte zien. Trudy schenkt de koffie nog eens bij en pinkt zichtbaar een traantje weg.
  Bam, groot rood kruis door het beeld. “Dankzij de bejaardenbelasting van Wouter Bos zitten Trudy en Klaas straks permanent achter de geraniums” Shot van Trudy en Klaas die gedeprimeerd binnen zitten terwijl het buiten pijpenstelen regent. “Van het CDA mag u het geld waar u al die jaren voor hebt gewerkt wél houden!” Er stopt een taxi voor de deur. Trudy en Klaas komen met hun koffers naar buiten, stappen in en rijden weg. De zon breekt door.

 8. 16

  @state-of-denial-Tim (Dat ze in Irak later besloten hebben elkaar religieus de koppen te gaan inslaan, tsja.. daar kan Bush ook niks aan doen.)

  Bush is er anders vaak genoeg voor gewaarschuwd.

 9. 17

  “altralinks”, opmerkelijk dat dit nu in een post genoemd wordt.

  In mijn lange ritten onlangs heb ik het (torent) ebook van Bill aangehoord..nie sleg. Ik mag hem wel.

 10. 18

  Laat ik me wat zurgvuldiger uitdrukken, vaag tijpe ben ik soms.

  Sargasso is in mijn optiek zo snel en neutraal als maar zijn kan (hulde) sprekend vanuit mijn Hart. Het zijn de reacties van reaguurders op reaguurders die ietwat buiten de 2 sigma van de hobbel treden die mij wel eens verontrusten. TRS houdt vol maar wordt best wel op de kop gepikt, als voorbeeld.

 11. 21

  Konden ze geen betere lookalikes krijgen?

  Ik denk dat de regering Bush N-Korea eerder het nucleaire pad op heeft gejaagd dan de regering Clinton.

  [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v133/ForeverYoung/boligan.jpg[/IMG]