1. 3

  @IPM
  En het laat een behoorlijk basaal gebrek aan begrip van de evolutietheorie zien. Alleen al het feit dat ze het consequent over (neo-)Darwinisten hebben…

  Als je het artikeltje wilt, mail me maar en dan stuur ik het even op.

 2. 4

  @3: Ach het past helemaal in de trend van tegenwoordig om met kennis/begrip van wetenschapsgebieden op Telegraafniveau te wijzen op de fouten die ontstaan door de oversimplificatie van een theorie (zoals deze aan de Telegraaflezer voorgespiegeld wordt) en daarmee denken aangetoond te hebben dat de theorie niet klopt.

 3. 5

  Bedankt @ allen Thuis kon ik het wel openen. Na 1 van de 3 pagina’s haak ik echter af. Wat een intens treurig opiniestuk. Het ademt de onwil om te begrijpen. bah. NS geeft wel vaker een podium aan zulk soort schrijvers. op zich is dat prima, maar zet er dan wel met dikke letters OPINIE boven. Gelukkig zeggen de comments aldaar alles wat er over te zeggen valt.

  “It is a shame that the authors have chosen to smear the name of Darwin and all subsequent intelligent like-minded scientists for their fifteen minutes of fame and a paycheck”