1. 2

  Simpson was “extremely lucky she followed the instructions or deadly force would have been used,” Pare said. “She’s lucky to be in a cell as opposed to the morgue.”

  woops…

 2. 4

  @3,

  Sullivan said police are trained to look for certain behaviors such as restless, fidgety movements or eyes darting back and forth, which they apparently did not see in Simpson.

  Beter maar niet vermoeid ergens wat inchecken.

 3. 6

  Ver voor 911 checkte ik op een vlucht naar Spanje in met een houten kist met daarin een stereoscoop.
  [img]http://www.collectie.tudelft.nl/bio.nsf/0/5d2fe8975d93467341256a6b003b881b/$FILE/STG48364/STG48364.gif?OpenElement[/img]
  Ik begreep heus wel dat men mij als afwijkende passagier op een bejaardenoverwinteringsvlucht vervolgens wilde fouilleren. Die arme sloebers van de marechaussee hadden nog nooit zo’n apparaat gezien.

 4. 8

  Ik kan me er wel iets bij voorstellen, dat je het zekere voor het onzekere neemt. Ooit stond ik in de jaren ’80 op het perron in Londen toen de IRA erg actief was met bommen. Er stond een tasje verlaten tegen een pilaar. Binnen een minuut verliet iedereen het perron.

  Maar ja dit geval met die draden… het is uiterst maf, maar ik me de reactie van de bewaking wel voorstellen. De uiteindelijke afhandeling had wel wat minder overspannen gekund.

 5. 10

  @8: Ze liep naar buiten notabene, dus gevaar geweken… En dan die reactie van de politie dat ze op het punt stonden haar neer te schieten en dat ze “geluk” gehad had dat dat ze dat niet gedaan hadden.

  Klinkt meer als bewaking is in het hemd gezet doordat iemand ongehinderd binnenloopt met iets met een batterij eraan en besluit het gezicht te redden door overmatig te reageren als het te laat is en door beroep te doen op angst. Amerikanen trappen erin (gezien reacties), eer gered.

 6. 15

  Ach Carlos, daar weten ze wel wat nep en echt is omdat ze die dingen zo vaak zien. Hier raken ze meteen in paniek als het maar een beetje er op lijkt.

 7. 18

  ”Sullivan said police are trained to look for certain behaviors such as restless, fidgety movements or eyes darting back and forth, which they apparently did not see in Simpson.”

  Het zal ook wel niet geholpen hebben dat ze (licht) gekleurd is.

 8. 19

  Wat een poep komt er uit die politiemensen:

  ”In this day and age, the threat continues to be there,” said Pare. “She certainly jeopardized her own safety by bringing this to the airport, as well as the safety of everybody around her.”

  Mooi stukje kunst – heeft precies zn doel bereikt.