Stemmen: Sargasso’s 25-puntenlijst [2/5]

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Het stemmen voor Sargasso’s 25-puntenlijst gaat de tweede ronde in. De komende drie dagen kunt u stemmen op de punten in het tweede thema: publieke sector | gezondheidszorg | onderwijs. Ga naar het stemformulier en geef uw mening over een selectie van 25 punten die de reaguurders van Sargasso hebben aangedragen. De vijf punten waar de meeste instemming over is worden opgenomen in de definitieve 25-puntenlijst. Deze lijst zal worden aangeboden aan de verschillende lijsttrekkers en verspreid worden in de media. Discussiëren over de punten kan in deze post, nu eerst stemmen…

Reacties (3)

#1 Kalahiri

Ook de stemming gedaan, maar snap de samengevatte puntentelling niet. Score varieert tussen 0 en 5.018%. Huh?

In het rubriekje gezondheidszorg ontekte ik slechts twee stellingen. De pil van Drion (word je niet echt gezond van) en of er minder zout in het eten moest. Als dat de complete visie van links op gezondheid weergeeft, kunnen we misschien die hele sector beter afschaffen. Bespaart veel geld en dan kunnen we makkelijk drie TV-netten in de lucht houden. Want dat is natuurlijk waar het echt om draait!

  • Volgende discussie
#2 Loupe

Voor de uitslag kom ik nog bij deel 1 uit..

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Jaap

Stelling 6 (Volledige secularisatie van het onderwijs. Openbaar onderwijs verplicht) en 24 (Op religie gebaseerd onderwijs niet meer subsidiëren.) lijken wel heel erg veel op elkaar, dus is één van de twee overbodig in mijn ogen.

  • Vorige discussie