Sexy Beijing – San Ba

Internet TV wordt het helemaal, ook in China. Een verzameling programma’s door goed Mandarijn sprekende buitenlanders over het (gewone) leven in Beijing. Te volgen via Danwei.tv, Youtube en Tudou.

Voor de liefhebber:

Sexy Beijing – Weddings Gone Wild

Sexy Beijing – Looking for Double Happiness

Sexy Beijing – Country Loving

Sexy Beijing – Lost in Translation

Beetje wederhoor (we blijven journalistiek…)

En nog een kleine toegift:
China per Chang Yang, oftewel BMW R-71 (1938)

 1. 9

  Dames heren ook, ga Chinees (Mandarijn) leren want aan de horizon zie ik prettige stofwolken aankomen …;)

  标记我的词

  btw @Kim et al , een land besturen van pakweg bijna 1,5 miljard personen is wat anders dan deze miniscule speldenprik met grote mond waar we wonen.

 2. 10

  Maardus, hebt u die “Woorden” al gecheckt, Larie-san (klikmelink) ? En welke 1850 had u ? “Agemo’s Trip To Middle Earth”, “Paradise Now” of ’n andere ? Ze zijn in elk geval wel wat waard, ondertussen.

 3. 12

  Besturen, punt uit.

  Wel eens iets georganiseerd @Kim, een congres of festivalletje…nou, de meeste personen denken dat het allemaal vanzelf gaat. Is er iets niet helemaal okidokie, zoals te weinig ple’s omdat mn ff moet wachten.. dan maar klagen en klagen maar niks doen.

  Nee hoor, besturen.

  Lariekoek is wat anders dan een nick gebruiken omdat wat gezegd is niet perse een waarheid is, heer dame Kim. Een nuance hier zou ik waarderen.

 4. 18

  Om het een en ander in mijn bescheidenheid te benadrukken @ Indrah ( een van mijn kennissen, naast me toevalligerwijs, tis een bbq-avond weetuwel , weet van uw nick en spreekt sanskrit)

  viṣṇur viriñco giriśa
  indro vāyur yamo raviḥ
  parjanyo dhanadaḥ somaḥ
  kṣitir agnir apāmpatiḥ
  ete cānye ca vibudhāḥ
  prabhavo vara-śāpayoḥ
  dehe bhavanti nṛpateḥ
  sarva-devamayo nṛpaḥ

 5. 19

  @Indrah, zomaar wat plempen en ik lees dat en iemand zit naast me en weet van “de regen” en uw nick..gaat achter mijn mac en dan komt #118. Ik wist niet van wat maar hier is [ur=http://vedabase.net/sb/4/14/26-27/],meer[/url] op mijn verzoek.

 6. 22

  Ja en nee, je vergeet de Siks btw..het “stop maar weer terug” vond ik wat vreemd , vandaar mijn wreveligheid…laat ze toch.

 7. 23

  #3! Eh, #14, yep, “Paradise Now”, met het fijne Floydy “? !”. Maardus : klikmelink & laad neer die “Woorden”, voor het te laat is en ie niet meer on line staat !