Sargasso 5 jaar!

Feestje!Gisteren! Ja, ik doe mijn naam eer aan. Als verzachtende omstandigheid wil ik aanvoeren dat het hier nogal druk was voor mij de afgelopen dagen. Sargasso 5 jaar, jongens waar doen jullie het van! Maar in ieder geval gefeliciteerd met de behaalde mijlpaal. Op verzoek van de Sargasso redactie heb ik, mede namens de rest van het weblog, nog wat handenarbeid afgeleverd. De link volgt wanneer Sargasso het heeft geplaatst.

Ik hoop niet dat mijn medeloggers mij afmaken :-)

P.S. Het lijkt erop dat wij ook een klein jubileum hebben: Dit is de 3000ste post!

Lees verder: (nsfw!, of druk heel snel op “pauze”)

 1. 3

  Hoewel ik nog brak ben van de receptie, ben ik misschien ontvankelijker voor verrassingen dan Carlos. Die ligt in een hoek nog te ronken met kwijl op zijn wang. Yuk.

 2. 10

  Ach, kom op. Als je hier de grap niet van inziet dan weet ik het ook niet meer.
  Iedereen loopt daar Sargasso helemaal serieus de hemel in te prijzen, laat er dan ook iets grappigs tussen zitten: Een paar misselijkmakend grote tieten.

 3. 12

  Waarom niet? Omdat drs Boobelino de Soto (waarschijnlijk) een pseudoniem is van Carlos. Die gebruikt het pseudonmiem om zijn grote fascinatie – grote borsten – te etaleren.

 4. 13

  Jogy heeft natuurlijk gelijk dat wij mannen voornamelijk het vrouwelijke lichaam in onze grappen betrekken. Da’s de aard van het beestje. Ik maak ook minder snel grappen over mannen dan over vrouwen, dat laat ik wel aan de vrouwen over.

  Maar zo te lezen neemt ze aanstoot aan dit filmpje. Ik zou zelf niks tegen een filmpje met grote lullen hebben en daar geen aanstoot aan nemen, maar zelf maken doe ik het niet.

 5. 15

  TT, ik zie vrouwen ook niet zo snel zo’n filmpje maken. Wij hoeven onszelf niet te etaleren, dat doen mannen al genoeg en om al die mannen nu in hun nakie te zetten, dat is ook niet echt spannend :-)

  Maar Spuyt heeft ook gelijk dat het misselijkmakende tietten zijn, dus ergens is het wel weer heel relativerend …

 6. 20

  @15: jij vindt mannen in hun nakie niet spannend? Potten alert! Ik zie er daarenboven toch enige paren tussen zitten met bovengemiddelde kwaliteiten, iig niets om braakneigingen van te krijgen
  ;-)

 7. 23

  Het Internet is toch niet “in het openbaar”! En vrouwen die mannelijk naakt, al dan niet openbaar, niet interessant vinden zijn uiteraard pot, dat hoef ik toch niet verder uit te leggen ;)

 8. 25

  Vijf keer kijken? Dat suggereert dat… ehm… :-)

  De meeste vrouwen zijn nogal ehm, rondborstig. Maar er zitten er ook 2 tussen met een boodschap.

  Overigens zijn dit allemaal plaatjes die ooit op Sargasso gelinkt zijn.

 9. 26

  Nou TT, ik heb het liefst dit soort zaken live en daar kan geen internet tegenop.

  Die arme potten, die moeten het dus allemaal van het internet hebben en laten we dan niet alle poters vergeten want die doelgroep heeft ook al niets met blowtits.

 10. 27

  Om een tipje van de sluier op te lichten en het mysterie van de identitiet van drs Boobelino de Soto te ontrafelen. Het is niet alleen een pseudoniem van het pseudoniem Carlos. Andere Sargassologgers maken er soms ook gebruik van. Verder is het geenzins de bedoeling wat dan ook te etaleren, al zal ik niet ontkennen dat er aan sommige Boobelino postjes een persoonlijk voorkeur ten grondslag ligt. Ik ontwerp mijn Boobelino postjes altijd met de grootste omzichtigheid en met een oneindige loyaliteit en respect voor de Vrouw in al haar facetten. De feel good postjes van drs Boobelino zijn bedoeld om met een knipoog een lach op te wekken, een stukje schoonheid te bieden op en grijze dag. Dat sommige vrouwen in de postjes van drs Boobelino ietwat aan de vollere kant zijn zie ik als een druppel op de gloeiende plaat. In een wereld waarin pederastische modeontwerpers uit Parijs het ideaalbeeld van de vrouw verkrachten door hun eigen perverse ideaalbeeld: dat van het lichaam van een jongetje van veertien op vrouwen te projecten en daarmee miljoenen vrouwen in een anorexia hel doen storten, in die wereld probeert drs Boobelino een vrouwvriendelijk tegengeluid te geven door de vrouwelijke identiteit niet te ontkennen maar juist steviger aan te zetten. Seksualiteit ontkennen is zóóóó jaren ’70, het hoort bij ons mens-zijn en verdient derhalve een bescheiden plekje op Sargasso en/of waar dan ook. Ik dank u.

 11. 28

  Carlos

  Die modeontwerpers zijn ook van het soort waar alleen het soort vrouw warm voor loopt, die herkenbaar zijn als anorexia vretende exemplaren met een te volle portemonnee en een potentieloze vent.

  In de normale wereld is alles wat meer gevuld, vrouwen zijn wat rondborstiger en mannen zijn wat rondbuikeriger en zo houden we de echte wereld gezond en aantrekkelijk.

 12. 29

  @27: En zo is het maar net, Carlos.

  Overigens, anorexia schijnt niet veroorzaakt te worden door pedofiele homosexuele mode-ontwerpers, maar toch echt helemaal in het hoofdje van de meisjes zelf te zitten.

  En, “identitiet”?

  hmmm… :-)

 13. 30

  Nou Spuyt12, het zijn vooral labiele meisje die willen voldoen aan een ideaalbeeld, wat vooral door niet nadenkende op zichzelf kikkende mannen wordt bedacht.
  Die hoofdjes zijn dan helemaal niet in staat dat te relativeren.

 14. 31

  Goed, die mensen zijn makkelijk beïnvloedbaar, maar onderzoek wijst uit dat waar normale mensen bij andere – mooiere – mensen juist zoeken naar hun gebreken waarbij ze er zelf goed vanaf komen, kijken deze meisjes slechts naar de mooie kenmerken en constateren dat ze zelf lelijker zijn.

  De vraag is of deze meisjes tot anorexia getriggerd worden door de modellen of dat ze sowieso iets zelfvernietigends zouden doen, whatever het modebeeld.

 15. 32

  @Jogy: je schuift het wel heel makkelijk allemaal op de mannen af. Waar is de eigen verantwoordelijkheid gebleven? Het gros van de vrouwen die ik ken laten zich iig niet overdreven meeslepen door “het modebeeld” en lijnen weinig of niet. En gelukkig maar.

 16. 34

  Nou, zo’n iemand ben ik zeker niet. Ik bepaal mijn eigen beeld en daar ben ik helemaal niet ontevreden mee. Ook ik denk wel dat de meiden het zeker aan zichzelf te verwijten hebben, want je bepaald ook zelf wat je wel of niet volgt.

  Maar er zit een andere kant aan, die ik hierboven aangaf, dat er mannen zijn die daar gebruik van maken, daar waar die meiden niet meer zelf de keuzes maken. Dat is natuurlijk op het eerste gezicht dom, maar in de werkelijkheid gebeuren de dingen wel op deze wijze.

  Effen tussen hakies: gefeliciteerd met ons zelf met de 3000ste post.
  Het is echt een feestweekje aan het worden, bij mij trok deze week in de nachtelijke uren de 100.000ste unieke bezoeker voorbij. Het gaat goed met blogland!