Quote van de Dag: Massamoordenaar

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

“Tiller was een massamoordenaar. Wij betreuren het dat hij niet de gelegenheid heeft gehad zijn ziel klaar te maken voor zijn confrontatie met God. Ik maak me vooral zorgen dat de regering-Obama zijn overlijden zal gebruiken om pro-lifers te intimideren hun meest effectieve woorden en acties op te geven.”

Randall Terry, leider van anti-abortus-groep Operation Rescue, reageert op ingetogen en respectvolle wijze op de moord op abortus-arts George Tiller.

Reacties (3)

#1 Bismarck

Tja, of je bent tegen moorden en dan kun je ook tegen deze man zijn (als je abortus moord vindt), maar dan vermoord je hem niet uit principe, of je vindt dat moord eigenlijk best kan, maar dan is er geen reden die dokter te vermoorden.

  • Volgende discussie
#2 Lenin Strawskim

Het is jammer dat de radicalisering van de conservatieve christenen niet echt meer doorzet. Hoe gekker hoe leuker, vind ik. Maar ze blijven een beetje hangen in dat abortusverhaaltje, terwijl het best extremer kan. Laten ze een voorbeeld nemen aan Fokke & Sukke die demonstreerden met de leus “Menstruatie is moord!”.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 pedro

Intimidatie door Obama? Ach, zo de waard is, vertrouw hij zijn gasten.

  • Vorige discussie