Quote van de Dag: Ik vecht niet meer mee

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,
[qvdd]

Het zou raar zijn als ik terugkom van mijn opleiding en tegen collega’s zeg: zo, nu vecht ik niet meer mee.

Agent Abdul H te Kunduz legt nog even uit waarom hij, ook als dat niet mag van de trainers, na zijn Nederlandse opleiding gewoon tegen de taliban blijft vechten.

Reacties (3)

#1 Ger

Zegt nog wel weer wat over de belachelijk naïeve verzekeringen die Jolande Zap bedongen heeft bij Mark Rutte. Tuurlijk, je kan nu op een gegeven (zogenaamd met opgeheven hoofdd…) zeggen dat je je steun aan dit plan intrekt.
Maar het was misschien slimmer geweest je wat serieuzer in de materie te verdiepen dan de GL-fractie heeft gedaan, en gladde Mark niet op zijn praatjes en blauwe ogen te geloven. [/azijnpismodus]

  • Volgende discussie
#2 Inkwith Barubador

Ieder met een beetje verstand in zijn kop en de wil om niet alleen de braafste media te volgen, wist dit natuurlijk al lang.

Stelletje domoren.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Rob

Ik ben een voorstander van deelname en bij voorkeur inclusief een serieus stukje leger. Ik had er echter wel vertrouwen in dat de rechtvaardiging van GroenLinks niet naïef was. Ik ben daar nu niet zo zeker meer van.

  • Vorige discussie