PVV: Speech geert Wilders bij PVV-avond in Almere

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PVV: Speech geert Wilders bij PVV-avond in Almere

Beste Mensen,

Eerst even een huishoudelijke mededeling. Als er vanavond mensen van de PvdA aanwezig zijn: hier is een boodschap voor jullie. Ik zal na afloop de tekst van deze speech in het Arabisch verspreiden zodat ook jullie kunnen begrijpen wat ik gezegd heb.

De PvdA spreekt allang niet meer de taal van de gewone man of vrouw. De Partij van Wouter Bos spreekt arabisch. U heeft vast gelezen dat de PvdA verkiezingspamfletten verspreid worden in het arabisch. Maar weten jullie ook wat er opstaat? Hebben jullie het gelezen? Waarschijnlijk niet, he. Ik heb een poging gedaan voor jullie om het te vertalen, en er staat ongeveer: ikke Jeltje van Nieuwenhoven, uitkering jullie lekker omhoog wij in hollandie alles lekker betalen.

0

Reacties (5)

#1 Jonas

“Ook bij de SP is het een grote puinhoop. Arme Agnes. Ze wil zo graag, maar ze mag maar zo weinig van voorzitter Jan. Elke dag eten ze samen en dan schrijft Agnes op in een schriftje wat Jan nu weer vindt dat ze moet doen. En dat doet ze dan.
Maar afgelopen dinsdag ging het mis. Kleine Agnes ging zomaar iets zeggen zonder dat pappie Jan er een krulletje achter had gezet. Agnes Kant zei: ?nee, de PVV niet uitsluiten?, en even later zei Jan Marijnissen op Radio 1 precies het tegenovergestelde. Hij zou ?nooit? in zee gaan met ons. En dat maakt weer eens duidelijk hoe het werkt in de SP. Jan Marijnissen is de baas en Agnes Kant mag alleen de afwas doen.”

Komt ie nog terug?

  • Volgende discussie
#2 Joost

Tjongejonge, verbrandt Wilders alle schepen die hij tegenkomt? Niet alleen degene achter hem?

Welke partij heeft hij nou nog niet geschoffeerd?

/spreekwoordverkrachten

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Paul

En schattig, hier : “Duizenden jaren lang gingen mensen, als ze dat wilden, gewoon met elkaar in gesprek. Bijvoorbeeld bij een kopje koffie.” zitten ze stiekem propaganda te maken voor de arabisch/turkse cultuur, waarvan de joodsChristelijke beschaving het koffiegebruik overnam.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 pedro

@3: ik zie dat toch eerder als een steuntje in de rug voor Job Cohen. Of zou ie bedoelen, dat Job voortaan koffie in plaats van thee moet gaan drinken?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 pedro

Die Raymond de Roon heeft trouwens wel een uitstekend geheugen, moet ik zeggen. Ik zag hem gisteren een paar minuten bij Clairy Polak in een programma en hij wist enkele zinnen uit deze toespraak van Geert tot op de letter nauwkeurig te herhalen. Toen dacht ik nog, dat hij af en toe bezig was om een goed antwoord op een vraag of stelling van zijn VVD tegenstander aan het formuleren was. Nu besef ik, dat hij op die momenten zich probeerde te herinneren, wat de grote leider daar precies over had gezegd, om dat zo nauwkeurig mogelijk te kunnen herhalen.

Het wordt trouwens ook hoog tijd, dat de subsidie voor de PVV omhoog gaat, want die vertalingen van Babelfish zijn niet altijd heel erg goed, zoals uit de toespraak blijkt. Met wat meer subsidie kan ook de PVV een goede professionele vertaler inhuren, die bij het maken van de vertaling niet alleen woord voor woord aan het vertalen gaat, maar daar ook nog een goede Nederlandse zin van probeert te maken.

  • Vorige discussie