1. 2

  Die partij verenigt werkelijk al het kleinzerige, pietepeuterige, kruiperige en kleuterige in zichzelf he. Hoe lang wordtde opsomming van genante voorvallen?

 2. 5

  Allemaal leuk dat achteraf-recherche 2.0 blog- onthullings journalistieke gebeuren…

  …maar in de jacht op de feiten is tot nu het motief behoorlijk onderbelicht gebleven!

  WAT heeft ‘ie er voor terug gehad?
  Is er gelekt om ideele redenen?
  of om persoonlijk gewin?
  of uit naieviteit? (gelukkig heb ik meer verstand van financiën?)
  Wie heeft hem overgehaald?
  Een hij of een zij?
  Cash of in natura?

  Vragen mensen vragen.

 3. 9

  Slecht voor Woutertje, die Paultje, die zijn penisje niet kon controleren. Het sperma spoot eruit bij Paultje. Het spermaspuitertje is te druk met sperma spuiten om zelfs maar het begin van inzicht te hebben dat hij met zijn sperma de PVDA tot volkomen ridicuul degradeert. Hij heeft zijn zin. Een partijtje dat het denkt te moeten hebben van het spermaspuitertje Tange mag van mij met Tange de boom in. Wat een partij!

 4. 10

  Boeit het eigenlijk wie lekt? Het ding wordt gewoon elk jaar gelekt, dat is een zekerheid. Misschien is het een idee om in het vervolg het gewoon meteen te publiceren als de Kamerleden het krijgen, is er ook geen gezeik meer.

 5. 11

  Eens 10; 9 is te puberaal voor woorden. Waar de vingers vol van zijn, loopt het hoofd blijkbaar van over. En aangezien ik een beeldend voorstelligsvemogen heb… Die stijlloze, roze, infantiele rukkersbijeenkomt ook zulke slapnekken met kakkershoofden. Die bannen omdat je hun iets tegenspreekt. Jammerlijke uber-wouzen. Nexxxt.

 6. 14

  Wat, in mijn optiek, nu sterk naar voren komt is dat weblogs (Sargasso in het bijzonder maar vergeet Geenstijl niet) door ballonnetjes prikken die voorheen gewoon aan de “geen commenteaar zegt zijne/hare excellentie” a bridge 2 far was.

 7. 15

  die stijlloze relnichten zijn getipt door een lekkende rtl, dat watermerk verhaal is compleet gelul

  powned kunnen ze beter onderbrengen bij de zendtijd voor politieke partijen als spreekbuis van wilders, de friezen maken volgens de stijlloze martelaren brigade onze relatie met de vs kapot en over wilders die op oorlogspad is met obama zwijgt dat zogenaamde partijloze blogje als het graf

 8. 16

  @10: Juist omdat er elk jaar wordt gelekt is het niet interessant meer. Helemaal mee eens. Maar ik voel wel wat voor antwoorden op de vragen van #5.

  Daarnaast: RTL had al jaren een bron, dit jaar stelt de NOS de eerste te zijn. Bij de NOS zitten drie medewerkers die uit de RTL-stal afkomstig zijn en eentje daarvan is getrouwd met een RTL’er.
  Dat roept de vraag op waarom het RTL-netwerk elke keer de spullen krijgt toegespeeld.

  Het kabinet kan er natuurlijk ook voor kiezen de stukken pas aan iedereen te geven nadat de troonrede is uitgesproken. Als er dan nog wordt gelekt, wordt de vraag naar de bron weer een stuk leuker.

 9. 20

  Want dit is de druppel ! Die schandalige linkseriken ! Het kan niet genoeg gezegd worden, bij elke mallotige aangelegenheid ! Want nooit eerder heeft een andersgezinde dan een linkse politicus een embargo geschonden !

 10. 21

  @#16 men lekt niet graag naar de openbare omdat men de relatie daarmee altijd tiptop wil, ze wordt geacht langduurzamer te zijn, terwijl de commerciëlen ideaal zijn voor snel smeuigs en mist en desnoods weer desavoureren, dat draait wel weer bij ?

  Ceterum is dit non-nieuws van de bovenste plank, tenzij dan dat ene Tang te haastig (of erger) was om even te kijken naar de eigenschappen van een document. Beginnersfout. Dat anderen met graagte op de PvdA zouden springen, dan weer, en dat de vaste kliek op de blogs … tja … geeuw.

 11. 28

  @ S’z; Gillende Geert belde, je had zijn Indonesische hol lekker afgelikt. Maar er zat nog wat of jij Dionneke nog ff wilde helpen met het laatste restje. Kan held Hero vanavond overslaan en Fleuke weer eens proberen te vegen. Bij die 13ooe poging moet het toch wel eens raak zijn.

 12. 36

  we zullen zien Kai. Vetrouwen geschaad in mijn beleving. Elk lek loopt leeg, als en zwembadje.

  “Heeft ‘ie aan mij bevestigd”..poe poe…U is ook lek.

 13. 37

  Nou, dat ik een woord highlight, een icoontje aantik, er een nieuw menutje opent waarin ik alleen de link hoef te zetten.

  Zoiets als in je WordPress dashboard, dus.

  Oh, hey, Waan v/d Dag – thx Steeph

 14. 38

  Dat is anders gewoon Nederlands, Larie. Heb je daar een probleem mee? En hebben jouw ouders je echt zo opgevoed? Als het kon, zou je je schoolgeld bij ze moeten terughalen.

 15. 40

  Altijd leuk in Nederland. Veel discussie over de vorm en randverschijnselen. De inhoud is vele malen belangrijker. Dit overstijgt het niveau kroegpraat niet.

 16. 41

  @kop van Juut
  Helemaal met je eens, ik maakte hedenavond in Stand.Cafe exact hetzelfde punt. Maar nu er door anderen zo’n hype van gemaakt is – en veel media het hebben over ‘DE begrotingsstukken’, terwijl Tang alleen de MEV lekte – vind ik het toch wel relevant.

  Al blijft het natuurlijk margespul, en daarom heeft Steeph van mijn artikel dan ook slechts een Waan van de Dag-linkje gemaakt. Meer dan dat verdient het ook niet.

 17. 42

  Klokkenluidersregeling voor Tang? Belachelijke vertoning dat zaken die al besloten zijn voor het publiek nog geheim moeten blijven. Ter meerdere eer en glorie van de koningin blijkbaar. Nou, als Bea op de pot zit stinkt het ook gewoon.

  Overigens ben ik vooral benieuwd naar de reden waarom meneer Tang de MEV gelekt heeft naar de pers. Daar moet lijkt me iets achter zitten. Het lekken van de Macro Economische Verkenningen is nou eenmaal niet bepaald te vergelijken met een per ongelukke verspreking.

  En dan nog zoiets: Waarom heeft Tang bekend? Was hij achterhaald, had hij spijt of zit daar ook iets achter?

 18. 43

  @42
  Ik zou het gewoon zoeken in het aloude ‘I scratch your back, you scratch mine’. Niet meer en niet minder. Reken er maar op dat RTL op een later tijdstip iets leuks te melden heeft over de PvdA.

  Wees daarover ook maar niet verbaasd, die koehandel gaat op dat niveau écht zo.

  En wat voor pleziertje gaat de NOS doen voor de lekker van de Miljoenennota, die nog onbekend is…?

  Kijk, ook dat is dus een reden waarom zo’n leknieuwtje dan toch relevant is. Het geeft een aardig inzichtje in de incestueuze smeltkroes met politici en journalisten die die 2 vierkante kilometer in Den Haag is.

 19. 45

  @31 q.e.d. ?

  Het is slimmer je niet meteen persoonlijk aangesproken te voelen door “Domme reaguurders heb je overal”, dat is immers een waarheid als een koe, en die behoeven dan weer geen reactie.

 20. 49

  S’Z straks bij de koffie een anti-fobiepilletje. Vanavond even lekker van bil; zie je morgen ineens haast geen spoken meer.

  En uh niet zo stijlloos en verwend janken en jammeren. Gewoon aanpakken; raken de vrouwtjes ook meer opgewonden van….Succes!

 21. 52

  Zonde om teveel tijd aan onbelangrijke, edoch zichzelf schromelijk overschattende infantiele zaken te besteden. Als er een interessante vrouw in de buurt is is het zelfs best zielig. Maar goed daar mag iedereen anders over denken.