Politiek speculeren met GeenCommentaar

Aandelenmarkt, maar dan positief? (Foto: Flickr/MyEyeSees)

Tijdens de vorige verkiezingen zette de Volkskrant een aandelenmarkt op waarop gehandeld werd in zetel-, premier- en coalitieaandelen. Uiteindelijk voorspelde die markt de uitslag van de verkiezingen beter dan de opiniepeilers.

Dit jaar is die aandelenmarkt er niet. Tijdgebrek, of de Volkskrant vond het in de huidige crisis misschien niet helemaal kosher. Maar wees niet bedroeft, Politiek Speculeren.nl heeft er wel eentje opgezet en daar hebben wij een GeenCommentaar-poule aangemaakt.

Er zijn twee manieren om mee te doen: je kunt jezelf opgeven door het klikken op deze link, of je kan je emailadres en gewenste gebruikersnaam naar ons mailen via het tipformulier. In het eerste geval moet je helaas wel een sms sturen (90 cent) om je account te activeren.

Maar er is meer! GeenCommentaar geeft prijzen weg: De nummer 1 zal ervandoor gaan met 60 euro, de nummer 2 met 25 euro en de nummer 3 met 15 euro. Uiteraard speel je ook gewoon mee voor de hoofdprijs van Politiek Speculeren zelf: het bordspel Acquire.

Dus, doe mee en kijk of ook jij het in je hebt om een bonustrekkende klaploper piramidespeler wereldeconomieverpester succesvol beurshandelaar te worden!