1. 1

  Ik weet niet precies in wat voor functie ze die medaille gekregen heeft (werken voor de NAVO is wel al een tikkie verdacht en wat is een OSAD eigenlijk?), maar ik vraag me toch af waarom ze hem niet weigert.

  Wel een tikkeltje zielig die lui van de Uruzgan-website. Kunnen het blijkbaar niet verdragen dat iemand die kritisch is, gewaardeerd wordt.

 2. 6

  Ik vind deze veel geiniger:
  “ik vind het leuk! geenstijl attendeerde mij op sargasso, de goede programma’s van de nps, leuke berichten van geencommentaar, aardige replieken in de volkskrant en nu weer van een zeer interessant blogje van iemand van groenlinks! Eigenlijk zijn pritt en zijn telegraafmedewerkers gewoon één grote linkse propeganda machine! Stelling van de dag: Je bent pas echt links als je in Geenstijl vermeld wordt!

  rog | 14-10-08 | 13:29 ”

  Zo ben ik nl ook hier terecht gekomen. Collega’s riepen GeenStijl is zo leuk, moet je zien. Zo dus via GS naar hier enzo… Op GS ben je toch met een paar minuten klaar :-)

 3. 7

  Meneer de voorzitter, hoe kan het dat Geenstijl jullie een salonblog noemt? Er is hier sprake van verwarring met vergaande consequenties!