1. 39

  Femke (zeehond), Jan M. (killer sharke)

  ”Janjan,…doe asjeblief niet zo obstineus!,..en dat terwijl we het met Wouter nog gezellie over de ”Linkse Lente” moeten hebben..…..”

 2. 44

  Armoede Nederland schandalig dieptepunt: zo’n tekort aan voedselzandbanken dat de hardwerkende havenhaai nu zijn voedsel ook bovenwater moet gaan zoeken.

  Zeehond die categorisch kwallen natspetterde, voor martelpraktijken door oppositie aan de tand gevoeld.

  Zwevende kiezer ontsnapt niet aan democratische realiteit: op de 23e met beide (bloedende) vinnen weer in het gar(n)eel gebracht.

 3. 53

  “Hallo Wouter mijn naam is Jan”

  But seriously : als we ’t gaan zoeken bij de haaienfilms (cf. 48), dan stel je vast dat die korte krachtige namen hadden : “Flipper”, “Jaws”, “Orca”, enz. Ik dacht even aan “Hirsi” maar da’s toch ’n beetje ’n tang op ’n varken. Is er ergens een naam van een politica wier naam lijkt op Orca ?

  Soit. Homo homini carcharias nietwaer.

 4. 61

  @MMM
  Hmm,..avondje ravotten met een willekeurig lid van Partij van de Dieren misschien?

  Of is het de Partij voorde Dieren…

  Hoe dan ook desalniettemin,…ik vrees dat een eventuele prijs nooit geïnd kan worden….

 5. 76

  @#70: welneen, hoeft er niet bij in het Latijn, is zelfs beter zonder. Zie ook “ceterum censeo Carthaginem delendam”, kan ook zonder “esse”. Ciaus !

 6. 82

  @Snapretro,

  Toch niet die van des zondagmiddag met zijn Superclean Dreammachine?..Suuuuperclean..dreaaaam machiiiiinine (zweverige stem)..production and voice…..aaaad visser.