Native Perspectives 2

Native Perspectives After demands for a more accessible style, this:

 • [when a word/phrase is a link and points to a generic site, please use 'ctrl + f' to enter word/phrase to arrive at intended location]
 1. 3

  Ik denk dat de meeste lezers wel weten hoe ze moeten zoeken in teksten. Nu is het aan auteurs om de warboel in hun hoofd om te zetten in begrijpelijke en duidelijke teksten.
  Ik begin te vermoeden dat dit hele “Native Perspectives” gedoe weer een onderzoekje van Steeph is (iets als: hoe reageren de lezers op teksten uit mij random-verhaaltjes-generator). Krijgen we binnenkort de resultaten te zien?

 2. 7

  @Pepijn: Nee hoor, ik heb alleen even wat zooi uit de layout gehaald.

  Maar persoonlijk vind ik het wel een interessant experiment. Een heel ander soort opzet dan we gewend zijn. Levert mij een zoektocht op een ander niveau op.
  Ik ben niet zo negatief als de veel van de reaguurders tot nu toe. Form follows function.

 3. 8

  Ik voelde een negatieve kriebel in mijn buik opkomen. Zo een die je krijgt als je tevergeefs een draad door een naald probeert te steken. Toen dacht ik: aha! Het is moderne kunst! Het is okee als ik er niets, maar dan ook helemaal niets van begrijp en het nog lelijk vind ook. Tevreden liep ik het museum uit. Daar scheen de zon en werd gewerkt.

 4. 9

  Volgens mij komt het door al die links, als de auteur zijn verhaal, dat hij ongetwijfeld heeft, nou eens wat meer uitschreef zou ik graag m’n best willen doen het te lezen, maar op deze manier is het “kijk hier maar ‘es wat ik bedoel”.. tja.

 5. 10

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik vorige week geïrriteerd was door de schrijfstijl van emil moller, de links waren echter super. Ben ik nog steeds mee bezig!

  Dus blij met deze nieuwe lading!

 6. 11

  De verwarring is groot, de weerstand ook. Dat is mooi, uit verwarring en weerstand ontstaan nieuwe creaties.

  Voor mij les een sinds ik probeer te accepteren dat duurzame ontwikkeling geen eindpunt, maar een proces is. Waarbij de doelen onderweg telkens veranderen en weinig mensen (inclusief ik) de waarheid in pacht hebben…