1. 1

  Ik begrijp dat het niet echt wenselijk is, maar ze maken er wel een erg scheef verhaal van om aan te geven dat het een bedreiging zou zijn voor wilde Tijgers.

 2. 3

  Bismarck\fluistermode .je bent toch niet een raam-wetenschapper hey/fluisteremode..ik bedoel waar haal je de tijd vandaan..leer me bij..dat wil ik ook..30 i.p.v.24/7 ..

  Dankjewel..time-mangement is niet mijn sterke kant.

 3. 5

  Volgens het artikel kun je beter geen tijgers in de achtertuin houden omdat die dan gestroopt kunnen worden. Door achtertuinstropers, kennelijk…

  Hoeveel voortuintijgers zouden er trouwens zijn, vraag ik me ineens af.

 4. 7

  Zijn de achtertuintijgers nog geschikt om ermee te fokken? Dan kunnen ze misschien een rol spelen bij de redding van de soort. Ze zullen op zijn minst allemaal geregistreerd moeten worden (het artikel stelt dat ook al voor) en er moet een DNA profiel gemaakt worden van elke tijger.