Mededeling: het stormt!

storm! Harde Woei!Hoei! Het stormt! De diverse diensten verzoeken via de NOS mensen om binnen te blijven, de NOS zelf vraagt of mensen buiten mooie foto’s kunnen gaan maken.

De redactie heeft zojuist de server van GeenCommentaar nog even extra gezekerd, aangezien hij vervaarlijk aan het wiebelen was. De zandzakken gaan tegen de muren en de slaapzakken worden al klaargelegd in het redactielokaal. Het is duidelijk: wij van GeenCommentaar gaan nergens meer heen vandaag. Gelukkig hebben we genoeg bier en diepvriesmaaltijden in voorraad, dus wij overleven het wel.

Maar interessanter: komen jullie nog thuis vandaag? En zo ja, hoe?

 1. 1

  Ja, dat zou ik ook wel eens willen weten. Heeft er iemand tips? Want voorlopig ben ik nog niet thuis. OP elke hoek van elke straat wordt ik weer een andere richting uitgeblazen. Inmiddels ben ik de weg aardig kwijt. En hoewel dat een toestand is die mij niet vreemd is, zou ik nu wel graag naar huis en haard willen. Maar hoe?

 2. 5

  Toevallig werkte ik thuis vandaag, dat scheelt weer een nachtje op het station slapen. ik moest wel vanmiddag twee blokken omlopen naar mijn huis omdat er een straat afgezet was wegens rondvliegende dakpannen.

 3. 11

  Ik kon lopend van mijn werk naar huis, in acht minuten, al was dat nog best gevaarlijk: twee delen van de straat waar ik werk waren afgezet wegens rondvliegende dakpakken… De hele dag hoorde ik sirenes.
  Amsterdam rules!

  Wel een mooi geluid, die gierende wind om het huis (mijn kamer ligt op een hoek).

 4. 12

  Mooie gelegenheid om je vrienden/collega’s te leren kennen. We helpt elkaar en welke peren ‘m zo snel mogelijk…

  Zo kreeg ik dus een lift ve collega.