1. 1

  Pffff….was dit het beste wat je kon vinden Steeph? Een man die jarenlang opgesloten en gemarteld is door die ‘gooks’ als racist neerzetten omdat hij zo’n opmerking maakte… tsss. Waren de Nederlanders die WOII hebben meegemaakt en zeiden de duitsers te haten ook allemaal racisten?

 2. 3

  De tip kwam van mij. Ik vond het wel een aardig prentje – geen bewijs voor een Groots Sluimerend Racisme ofzo. Maar je moet het zo zien: als Van Agt of Den Uyl ofzo in de jaren 80 had gezegd: “Ik haat de moffen. Ik heb ze altijd gehaat en ik zal het altijd blijven doen.” – dan zou dat ook niet echt als een aanbeveling worden gezien.

 3. 4

  Ik kan de video niet zijn, firewallgewijs gesproken, maar hier is meer te lezen. McCain is, samen met John Kerry, een architect van de normalisatie van de betrekkingen tussen Vietnam en de VS.

  Ik hecht ontzettend veel meer waarde aan dat feit dan aan de zin die hij uitsprak.

 4. 10

  Normaal gesproken lees je toch ook zo graag tussen de regels? Zijn antwoord lijkt me helder. Tegen. Zo niet dan had hij maar duidelijker moeten zijn.