1. 1

  De korenwolf natuurlijk! Hét symbool van saaie dieren die je nooit te zien krijgt maar wel voorkomen dat henk en ingrid op hun nieuwe vierbaansweg kunnen rijden dankzij al die linkse milieuorganisaties.

 2. 3

  @2: Ik zie dat nou juist niet gebeuren. Daar is echt wel een verschil tussen Lega Nord en PVV. Graus zal in ieder geval in naam (hoewel minder in daad) de Korenwolf verdedigen. Bovendien zit aan zo’n hamster erg weinig vlees. Dan zie ik eerder een bever (je weet wel, die illegale immigranten, al dan niet door Links het land binnengelaten, die onze landbouwgrond komen tsunamiën) aan het spit hangen.

 3. 4

  Een Poolse bever? Goed plan. Verder natuurlijk Nijlganzen.

  Maar vermoed dat dePVV ook niet zo happig is op de wolf die weer vanzelf terug gaat komen in Nederland (onverdoofde lammetjes enzo).

 4. 6

  de PVV zou eerder, in navolging van het Vlaams Blok, een gezellige barbecue met uitsluitend varkensvlees organiseren op het dak van een moskee.

  Kosher geslacht, uiteraard.

 5. 10

  @8: Nooit van gehoord. Zijn dat joden die niet kosjer eten?

  @9: Als ik me niet vergis heb ik er wel eens ragout van gegeten. Geen negatieve smaakherinnering aan, dus het moet goed gesmaakt hebben. Maar in mij kan je ongeveer alles wel stouwen (al eet ik delen van het varken niet graag).

 6. 14

  @8 Ik ken wel de term spekkut van Oh oh Cherso. Is dat warm of koud?

  En de lekkerste beer in 020 haal je toch echt bij de Rus (Spiegelstraat). Al is dat een Pool en schiet hij ze mogelijk nog dichter bij huis. Maar wie zeurt er over labels sinds Bolkenstein?

  En verder, sja u kent mij als baas roeper waar het om Sylvio gaat. Kijk, zonder die ene James Bond film (toch?) over dit thema, had het Sylvio geen ene moer geinteresseerd. Hij doét gewoon wat anderen bedénken. Begrijp zijn lol nou es. De baas, totdat ze em het cachot insmijten. Dan zwaait ie nog 1x en gaat ie hopenlijk heel oprecht een boek schrijven. Houdoe.