Guy Verhofstadt p0wnt Nigel Farage

FILMPJE - Guy Verhofstadt geeft anti-Europa populist Nigel Farage een koekje van eigen deeg. Zelfs in z’n steenkolenengels is de voormalig premier van België dodelijk in z’n kritiek.

Farage staat bekend om zijn eurosceptische tirades tegen talrijke bonzen in het EU-wereldje. Smullen voor boze burgers, maar Farage blijkt geen haar beter dan onze eigen geldverbrassende PVV-europarlementariërs:

Grote woorden over geldverspilling, maar zelf een fors salaris opstrijken zonder er ook maar iets voor te leveren.

 1. 1

  oh shit he shouldnt have put in the euro tax thing haha
  elitaire hond verhofstad zal hangen, net als de rest
  verder is farage ook gewoon een banker shill voor cameron
  gezien z’n laatste twee toespraakjes
  maar hij adviseert anderzijds weer goud en zilver, dus ik weet het ook niet meer met hem

 2. 2

  Toch snap ik niet dat die Verhofstadt een fractie deelt met de VVD. Met Verhofstadt ben ik het bijna altijd eens. Met van Balen bijna nooit.

 3. 4

  Waarom gaat Verhofstadt nooit zo tekeer tegen de Europese commissie die zulk wanbeleid voert dat de Europese rekenkamer er klaar mee is?

 4. 5

  Ik verfoei G. Verhofstadt, maar vind zijn Engels ruim voldoende. Kan hem goed volgen. Laten de Britten hem maar eens in het Frans of Duits evenaren.
  Prediker lijkt een soort geboren angelsaksische slaaf.

  Ook schrijft Predikheer over het ‘steenkolenengels’ van GV.
  Dat hoor en lees je vaker, ‘steenkolenengels’. Wat betekent dat eigenlijk? Waar komt die idiote echo vandaan?

  Tussen haakjes: hoe staat het met het Engels van Prediker zelf? Op Oxford gezeten? Ja? Echt? En hoe verder met z’n Frans, Chinees en Oeigoers?

 5. 7

  Ach, gewoon de UK er eens uitgooien. Stront zat word je van hun. Dan gaan ze toch lekker naar de VS toehangen. Ze janken als kinders over alles maar willen wel alle goede dingen.

  Een verschil met Noorwegen, die om de visserij niet bij de EU ging, die voert wel alle EU wetten door om toch compatible te blijven en wil gewoon meedoen (wat ze ook doen).

  Constructief opstellen kunnen de conservatieven in Groot Brittannië niet, dat hebben ze NOOIT gekund al zo lang als dat land bestaat. Ja klinkt haar maar kijk eens naar de geschiedenis en je kan zoveel volkeren moorden, corruptie, Oorlog stichten en andere lage acties vinden die te maken hebben met die groep, dat ze zelfs de Nazi’s doen verbleken.

  En Faraga kon hierop wachten, constant mensen voor NAZI uitmaken en andere scheldwoorden. Dan krijg je hem een keertje terug die klap.

 6. 8

  opmerkelijk dat je nooit iets concreets van de Belg VERHOFSTADT verneemt en hij vaak lacht als Farage weer eens een voortreffelijke debat voert, maar nu dan eens op een kinderachtige wijze uithaalt. War kost het ons al die zwijgende EU-leden aan te zien?

 7. 9

  Farage is een prima grote muil komediant, niet veel beter dan een beest als Hiltler en diens soort. Weliswaar is hij met een Duitse bankbediende getrouwd…’Good luck’ aan haar en zijn aanhangers! Voor zoveel ze thuis blijven roepen en schelden, en de oren sparen van anderen.

 8. 11

  Wie Verhofstadt heeft aangehoord bij Buitenhof, in discussie met prof Arjo Klamer, en journalist Visser, weet dat we hier met een gewetenloze machtswellusteling te maken hebben.
  Het laatste wat de man interesseert is het lot van de gewone burger van de EU landen.

  Niet veel anders dan Van Rompuy in Buitenhof, ‘Nederland kan nog best wat meer bezuinigen’.

  Waarvoor, dat leggen de machtswellustelingentjes niet uit.
  Zij hebben netto drie ton of meer.
  Bij hen worden trapliften niet weggehaald, zij wassen zich helaas niet aan de keukenkraan.

  De EU werklozen, het zal hen een zorg zijn.

  Pensioenfonds PME kondigde net een korting van zeven procent aan, vanwege de verkiezingen volgend jaar stelde PvDA Klijnsma de volgende korting van PME van 25 % een jaar uit.
  In 2015 korten we dan verder.

  Die korting is van de gekke, pensioenfondsen maken rendementen tot 14 %, als de rekenrente zelfs maar op drie procent wordt gesteld, kan gewoon geïndexeerd worden.

  Maar in het kader van de solidariteit met de frauderende landen schijnt de EU van plan te zijn het Nederlandse pensioengeld te verdelen over alle ‘Europeanen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren