1. 5

  Sikbock begrijpt nog niet helemaal dat ‘free lance’ betekent dat er niet perse gebruik hoeft te worden gemaakt van je diensten.

  Zeg maar, ‘ik zou ministerpresident kunnen zijn, tenminste, als ik het ambieer, zou ik het kunnen zijn’.

 2. 6

  gronk denkt slechts dat sikbock niet begrijpt wat free lance betekent. Gronk begrijpt zelf misschien niet helemaal hoe dingen werken omdat gronk al zijn hele leven goudgerand ambtenaartje is bij 020

 3. 10

  Wat een carriere: eerst die Edmund Burke stichting die het niet werd, nu Sarah Palin die het niet wordt, wat een strategisch genie! wat een gesubsidieerde verborgen werkeloosheid bij die rechtse partijen, hoeveel kost ons die rechtse mensen allemaal, met hun wachtgeld, geklooi, nutteloze stichtingen etc.

 4. 11

  Briljant deze zin:
  “Nederlandse inbreng bij de Amerikaanse politiek is niet nieuw. Bij de verkiezingen van 2008 werkte de Nederlandse Kirsten Verdel (32) voor Barack Obama op het hoofdkantoor van de Democraten in Washington DC.”

  Kirsten Verdel die van overbodige vrijwilliger tot essentiele adviseur van Obama wordt gepromoveerd.

 5. 16

  Palin begint zich trouwens aardig internationaal te ontwikkelen, lees ik in het hierboven gelinkte artikeltje: “Palin traveled to Iowa in September to speak at a Republican Party dinner” en “A visit to Israel is high on Palin’s current to-do list, and her staff is still hoping to arrange a trip for her to meet with one of her political heroines, former British Prime Minister Margaret Thatcher”. Moet ze wel opschieten!

 6. 19

  De heer Livestro is tot op heden niet aangetroffen met zijn geslachtsdeel in de brievenbus van een hondenbezitter. In PVV-kringen geldt hij daarom als intellectueel.