Gin en haar moordjongens

kaft moordjongensOnder onze bloggers hebben wij sinds augustus 2006 ook Gin zitten. Met haar eerste post heeft ze tot nu toe nog steeds het hoogste bezoekersaantal sinds de telling begon behaald. Er volgden nog meer stukken die stof deden opwaaien.
Maar ze is vooral bekend geworden door haar stukken over Sierra Leone. Daar ging ze aanvankelijk heen voor een afstudeeropdracht naar kindsoldaten. Inmiddels heeft ze daar een vaste plek gevonden.
Vorig jaar schreef ze haar eerste boek, “Wil om te doden” en vandaag verschijnt alweer haar tweede boek “Moordjongens“.
Gisteravond was daar nog even aandacht voor bij Nova.
Wat gaan we nog meer horen van onze, inmiddels associated blogger?

 1. 2

  Ze was vandaag op de radio. Ik moet zeggen dat ik het aan de ene kant fantastisch vind wat ze doet, aan de andere kant: als ik nu nog een blanke vrouw hoor die blogt vanuit Afrika en daar eh.. een beetje te diep door haar onderwerp laat eh.. opnemen, dan ga ik zelf schieten.

 2. 3

  Ik zeg: een film…! Maar dat zal wel wishfulthinking zijn….

  KJ: Zal ik dan nu een paar maanden me gewoon met Nederland bezighouden? Dan kan het irritatiepeil weer iets zakken….

 3. 4

  Helaas alleen flarden gehoord (kunnen horen) op de radio. Water, wassen, praktische ongemakken…is toch nog wel ergens volledig na te luisteren?

  Want dat het duidelijk is dat Kindsoldaten geen plek meer hebben hier en de wereld uit ook en wel onmiddellijk maar dan ook wat minder hier en evenrediger daar en Change overal tot je een ons weegt want we gaan het anders doen na de crisis en wat hebben die door ons geïnstalleerde en getolereerde warlords en andere nagemaakte randnegers nou eigenlijk helemaal wat ik niet heb dan? Nou?

  Losse heupen, dikke lippen en een lul van 30 cm ja, dan heb je het zo’n beetje wel gehad.

  Zo.

  Dat er dus een kort en bondige post moet volgen gin dat bedoel ik eigenlijk…wat de weledelgeboren redactie ook al suggereert xzie ik nu…

  *Gaat een beetje stroef weer dat commenten..moet de commissie zich maar over buigen dan…*

 4. 5

  Yevgeny moet zijn Finnigan’s Wake op de plee laten liggen en weer gewone zinnen gaan schrijven, geloof ik. Tijd om je vingers in het stopcontact te steken en te resetten, man !

  @Gin; zo lang mevrouw van Zeijl nog niet van haar vakantie in Oeganda is teruggekeerd, zal dat peil niet veel zakken, denk ik. Over goedkope vulling gesproken.