1. 2

  Je vraagt je toch af wat zo iemand in zo’n commissie heeft te zoeken. Kun je die niet beter in een commissie over verkeer zetten en kijken of hij daar met bijbel in de hand tot oplossingen komt?

 2. 3

  Kijk naar de vrouw rechts (op 26 sec.) – briljante lach. Bijna: och, nee toch, daar gaan we weer, het is niet waar. Zo’n lachje.

  Wie is zij?

 3. 4

  De bijbel zegt ook dat we goed beheerders moeten zijn van wat ons gegegeven is, daar hoort een goed natuurbeheer ook bij. En met Co2 uitstoot moet je geen risico’s nemen, helemaal niet het opbranden van fossiele voorraden waarna de generaties na ons met de gebakken peren zitten.
  Ach de mensheid blijft wel bestaan tot het eind der tijden, maar de vraag blijft hoe comfortabel dat zal zijn als wij het klimaat en mileu zo blijven verwoesten.

 4. 5

  “de mensheid blijft wel bestaan tot het eind der tijden”

  Dat vind ik wel een gedurfde uitspraak. Probleem is dat er geen mens meer is om die te falsificeren, als de uitspraak niet blijkt te kloppen.

 5. 6

  ik ken de bijbel die u leest niet zo goed als uzelf. maar stond er ook niet iets in over je huis bouwen op los zand of op rots, en dan dat andere verhaal over vele valse profeten die ons zouden willen verleiden om afvallige te worden?
  er staat “omgord uw gordel en houdt u gereed wandt de dag des heren zal komen als een dief in de nacht” wees waakzaam mijn broeder.

 6. 7

  En er zij geschreven, weest Uw hoeder als zijnde het leven Uw verwarend. Want voorwaar, hij die door klerken ijvert, hem is de genade. Dienbaar aan al dat gevelijk zije, zo staat gelijk de verwasten.

  Amen.

 7. 10

  @5: Dat zou een absolute ramp zijn, als ten gevolge van het voortijdig uitsterven van de mensheid het einde der tijden geen doorgang zou kunnen vinden…

  @6: “omgord uw gordel…” Draagplicht voor gordels wordt ook duidelijk in de bijbel vermeld.. (Koos Spee slaat een kruisje)

 8. 14

  @weerbarst
  Dat zou ik niet willen zeggen. Maar iemand die zo lacht om wat een congreslid van de VS zegt – en erachter zit als die het zegt – daarvan wil ik wel weten of het zijn secretaresse is of een journaliste. En ook nog wel of ze verder iets heeft gezegd of geschreven.

  En die tieten mogen wat mij betreft dan wel bungelen maar ze zijn het minst interessant. Dat zijn ze overigens altijd – het minst interessant – via de PC. In die zin is jou opmerking meerzeggend over jou dan over iets anders.

 9. 15

  Daarbij is zij vanwege het lachje interessanter dan iemand die de bijbel citeert. Die is überhaupt nooit interessant. Alleen de omgeving is bij bijbelciteren boeiend.