1. 1

  Mislukt is het pas als het niet verkoopt. Misschien is de kwaliteit slecht, of de opzet verkeerd en de intentie twijfelachtig. Maar als het verkoopt, lijkt het me niet mislukt.

 2. 2

  De reactie van Onans Lemming zelf is zowat nog hilarischer. Komop zeg, geen stijl is mans genoeg om zichzelf te verdedigen, daar hebben ze de Lemming niet voor nodig. Of is hij een echte Lemming en volgt hij de leider?

 3. 6

  Hee leuk idee, als het over GeenStijl gaat zeggen we gewoon: “muahaha, soort FOK!”. Misschien kun je ook nog de woorden “telegraaf”, “rechts” en “populistisch” gebruiken, voor de totale voorspelbaarheid zeg maar?

  Terug naar de serieuze wereld: hilarische reactie van Lemming. Hij heeft een aantal aardige punten.

  Wat vooral opvalt aan Funnekotter’s stuk is dat NRC Next er een complete pagina aan gewijd heeft. Inclusief fotofuck’s. Bovendien wijdt Funnekotter als boekenrecensent ook maar een uit over een compleet bedrijf en de commerciele haalbaarheid daarvan. Fascinerend, voor een krant die overduidelijk niet tegen “gelikte scoorders” en “cashers” kan. Maargoed, NRC en Volkskrant hebben natuurlijk een doelgroep die, ook al is het inmiddels 2006, een hartgrondige hekel hebben aan alles wat commercieel is. Tss, stel je voor…

 4. 8

  Ik vond Funnekotters analyse heel behoorlijk, moet ik zeggen. Dat hij niet puur het boek bespreekt maar dat in het kader plaatst van de Geenstijl-BV lijkt mij juist heel verstandig.

 5. 9

  Funnekotter moet gewoon boeken analyseren. Dat is zijn taak. Van bedrijfkundige kwesties kon hij wel eens geen kaas gegeten hebben. Geeft niets, want hij is recensent, van boeken welteverstaan.