De grote GeenCommentaar Bea T-shirt wedstrijd!

Koningin BheabolWij van GeenCommentaar maken ons nogal druk over het oppakken van mensen wegens het beledigen van Koningin Bheabol der Nederlanden. Daarom kwamen we op het idee om een T-shirt wedstrijd te organiseren. Dus: bedenk de ideale opdruk voor een shirt waarmee je onze geliefde koningin zo (on)subtiel mogelijk (net) NIET beledigt!

De winnaar krijgt geheel gratis het T-shirt met eigen opdruk toegestuurd!*

Om u alvast van wat inspiratie te voorzien kwam de GC-redactie met het onderstaande voorbeeld:

Bea is helegaar geen hoer!

Je kan hieronder natuurlijk gewoon een tekst zetten. Vind je het leuker om zelf een shirt te ontwerpen, hier vind je een blanco shirt om mee te spelen. Zet hem ergens neer en link hem via bb-code ([ img ]url van het plaatje[ /img ], zonder de spaties) of mail hem naar ons: [email protected]

*Eventuele ondernomen gerechtelijke stappen zijn compleet op risico van de bedenker van de opdruk.
En speciaal voor Johan: de redactie is niet uitgesloten van deelname, maar wel van de prijzen.

 1. 4

  Waarom niet gewoon en masse met het originele t-shirt gaan lopen. Lijkt mij dat de cellen op gegeven moment toch wel vol raken of het gerechterlijk systeem overbelast. Volgens de grondwet zijn we allemaal gelijk, ook ons ‘staatshoofd’. Dat we een overijverige politiemacht hebben die blijkbaar op iedere slak zout wil leggen doet daar niet aan af. Dan maar wat meer slakken :)

 2. 5

  haha, wat een opgewonden, zenuwachig toontje. Net een stel pre-pubers die zojuist op straat een astronautje hebben gevonden; terwijl één hem afsteekt gaan de anderen om de hoek kijken of de politie er niet aankomt. Heerlijk toch, stoute dingen doen, en ondertussen fantaseren dat je gevaarlijk bezig bent, en dat we in een politiestaat leven.

 3. 6

  Ik ben het niet met de actie eens maar een photoshop-contest kan ik nooit weerstaan, dus een klassieker dan maar:

  [img]http://www.mydyingbride.org/images/bea-molenaar.jpg[/img]

 4. 7

  @6: Die lijkt me minstens zo beledignd als het originele T-shirt: Ook hier wordt de koningin een beroep toegewezen dat ze niet uitoefent!

 5. 9

  @ Dave: grappig als je door de politie van de straat gepikt wordt omdat je t-shirt een bepaalde tekst bevat. Hilarisch. Bijna net zo hilarisch als ons koninklijk huis.

 6. 10

  @Dave: en dan was jij zeker het jongetje dat de politiemeneren ging opbellen om te zeggen dat een paar jongetjes een astronaut in een hondedrol hadden gestopt? Dat je door de telefoon zei: “echt waar meneer agent, ik heb nog geprobeerd ze tegen te houden, want zoiets dóe je niet. TOCH?”

 7. 11

  @Dave: het woord “ludiek” komt eerder bij me op. Je moet af en toe wat herrie maken om je standpunt kracht bij te zetten. Is dat nou zo’n groot probleem?

 8. 13

  @ 12: ik moet opeens heel erg denken aan het hondje van de koningin dat dood is gegaan door in een konijnehol te stikken. Zou je daar eigenlijk grappen over mogen maken, of is dat ook majesteitsschennis?

 9. 21

  Vooral nummer 2 zoekt het ver.
  Dat je zoiets kan bedenken.
  Ja verder moet je iedereen gewoon in zijn waarde laten, ook onze koningin
  Mar velen hebben waarschijnliijk nooit de pijn gevoeld, om uitgescholden te worden.

 10. 28

  En dan nog, waar is die wedstrijd? Het was wel te verwachten dat andere mensen ook T-shirts zouden bedenken.

  Grappig dat we dan toch een keer op één lijn zitten met die kabouter.

 11. 60

  En jullie kennen haar hofpimp natuurlijk allemaal ook, met zijn donkerblauwe enveloppen en de ‘leuker kunnen we het niet maken, …’ intimidatiepraatjes.

 12. 61

  Een vraagje aan alle inzenders: hebben jullie de dagvaarding al binnen, staan er mannen met kranten en lange jassen in de tuin, horen jullie bij een telefoongesprek een extra klik?

 13. 65

  @64 n.a.v. 54: misschien weten jullie het al, maar tegenwoordig hoef je de achterkant van Beatrix niet meer te likken. Haar achterste plakt vanzelf al.

 14. 68

  @ 65: dat likken aan de achterkant van de koningin vond ik toch altijd al iets onbehoorlijks hebben. Aangenaam smaken deed ze ook al niet.

 15. 72

  @ Roy (61): Ik mocht hier kiezen: of 1 telefoontje of 1 mailtje.
  Ik heb maar gekozen voor 1 mailtje om jullie op de hoogte te stellen van mijn detentie. Bij deze dus.
  Het wachten is nu op een pro-deo advocaat die hopelijk weet uit te leggen dat T-shirts slechts dingen zijn en dus niet in staat iemand te beledigen.