1. 1

  Dame Rania moet niet onderschat worden in deze . Haar “old”girls network is als een mondiale spin. Zij wordt ingezet 4sure.

 2. 5

  Israel heeft er geen zin in, dus het gaat niet door. Eventueel roepen ze weer dat ze mee doen ‘als de Palestijnen stoppen met aanvallen’, bombarderen ze vervolgens wat woonwijken ‘omdat daar een terrorist zat’, en wanneer dat 1 iemand uit wraak iets terug doet roepen ze dat de Palestijnen weer aggressief zijn en dat ze dus gedwongen zijn weer verder te gaan met hun Entlosung.

 3. 6

  OK, waar is ons lokale departement van de Mossad – Micha als puberale tovenaarsleerling en Lord Wanhoop als kolonel – om 3 t/m 5 te ontzenuwen.

  Ik wacht.

 4. 8

  @Bootvis
  @3 So?

  1) als het Israëlisch sperma 40% minder actief is (en dalend) is er geen vredesinitiatief meer nodig: hjet probleem lost zichzelf op.

  2) binnen alle vredesplannen een geheim plan om Jeruzalem als ondeelbare hoofdstad van Israël te handhaven. Dat helpt echt.

  Koffie al op?

 5. 9

  Ja en 2 uit 3 niet slecht al zeg ik het zelf ;)

  1a) Dat hoeft niet, misschien wordt het sperma actiever, verschijnsel is nu ontdekt en wordt mogelijk opgelost.

  1b) Daarnaast zolang de afgenomen activiteit niet leidt tot onvruchtbaarheid hoeft dat het aantal kinderen niet te verminderen. De meeste stelletjes willen niet toch geen tien kinderen. Vijf kinderen krijgen duurt dan alleen wat langer.

  2) Heel achterbaks van ze maar standaard conflictgedrag. Uiteindelijk is dat niet de showstopper voor een vredesproces.