1. 2

  Linkje

  De PVV van Geert Wilders eist dat de omstreden islamitische prediker Khalid Yasin gevangen wordt gezet of het land uit wordt gezet. Yasin, die vrijdag in Rotterdam gezegd zou hebben dat Geert Wilders gegeseld moet worden, zal zondag in Rotterdam opnieuw preken.

  De PVV vindt het ,,ongelooflijk” dat Yasin niet door politie en justitie is aangepakt. PVV-Tweede Kamerlid Sietse Fritsma eist daarom alsnog actie, vóór de imam zondag gaat preken. ,,Hij moet of de gevangenis in, of meteen uit Nederland worden verwijderd.”

  Tot zover de vrijheid van meningsuiting wat betreft de PVV.

 2. 3

  Op teletekst –ondertussen verdwenen– stond trouwens ook nog een berichtje dat, in geval de man schuldig zou worden bevonden aan haatzaaien, hij uitgezet zou moeten worden.

  Lijkt me een mooi salomonsoordeel voor de rechter die wilders’ geval beoordeeld.

 3. 4

  Nu ik hier toch aan het dicky-en ben: de dumpert-comments zijn hilarisch. Zoals deze:


  Hij bezoekt onze maatschappij, maar heeft (helaas zoals vele Amerikanen) niet de moeite genomen om zich in te lezen hoe onze gemeenschap, ons rechtsysteem, politiek systeem of media werkt…

  Ja, tuurlijk. Iedereen die op dumpert, geenstijl, televaag, of fok.nl reageert heeft de moeite genomen om zichzelf te verdiepen in de islam en de opbouw van staten in het midden-oosten, voor ze hun zieleroerselen op het net gooien. OLO!!

 4. 6

  Heeft de krant in kwestie ook al sorry gezegd?

  Wilders laat inderdaad weer mooi zien dat vrijheid van meningsuiting wat hem betreft alleen voor hemzelf geldt.