1. 1

  Waren de hapjes en de schone luier inbegrepen? Kreeg de postbode oordopjes tegen het geschreeuw?

  Echt iets voor het land van de onbegrensde mogelijkheden.
  Tsjonge tsjonge…

 2. 11

  Tjee..amerikaanse houtduif? dat moest ik ff opslaan…wat weet je veel.

  http://www.birdguides.com/html/vidlib/species/Columba_palumbus.htm

  “de tuin, tafel, wijn, warm, hemels panorama..alle stoelen bezet..smak en slik..voertaal engels zacht murmelend..tot..een springt op en rent weg verder de tuin in..jeezzz!!. Alle koppen omhoog en weg waren ze (allemaal)..in de verte druk gedoe, de rust was weg zoook de vogelaars achter iets aan ht bos in.

  Keek mijn vriendin aan..zachte frons en we hebben van alle borden de truffels weggepikt..eigen schuld,

  vogelaars, ken je niet rustig mee buiten zitten :)

 3. 12

  LOL @ Larie.

  Maar je vraagt je toch af (als dit echt geen hoax is) wat zo’n postbode dan dacht… geen eigen morele of zelfs maar praktische afweging gemaakt? En dan die ouders?!
  Vraag me trouwens af waar die kinderen dan naar toe gestuurd werden.

 4. 13

  Gestempeld of ongestempeld? Gestempeld goud waard kan ik verzekeren! En mochten kinderen ook toén al niet gratis met de trein?

 5. 14

  Ik vind het eigenlijk een gat in de markt.
  Je zet ’s morgen je kinderen op de stoep, postzegel erop en de postbode brengt ze op zijn eerste ronde naar school. En dan ’s middags in de tweede bestelronde weer terug. Jammer alleen dat ze geen twee bestelronde’s meer hebben.

 6. 15

  “Snel daarop werd dit verboden.”

  Sjonge, alles wordt ook kapot gereguleerd. Was er eindelijk een beetje goedkope manier om je peuter van hot naar her te sturen.. (wel ontzettend klagen als je pakketje gebroken aankomt natuurlijk).

 7. 18

  Ah..Zwijgen. Ken U de serie “oversteek” van de VPRO wellicht, some time ago. Een thema van de vier (drie?) gekozen films was “het zwijgen”. Verhaal van man werkzaam in het bekende (Voskuil) instituut ..naam vergeten..en huisje op de hei bekomt dan te weten komt dat in dit huis een moord is gepleegd. Met muziek van een heuse Friese Fado zangeres (mooi man!) in samenspel met ,.. ik zal het nooit vergeten..weemoed..het zwijgen, dus.

  De film heette arm van jezus (daaromtrent)