1. 1

  Eeh..zitten de laatste komodovaranen niet in reservaten waar geen mensen wonen/ komen.
  Is dit niet gewoon een andere soort..maakt mij niet uit verder hoor, kwil weer niet gaan lopen muggenziften en het stempel lastpost opgedrukt krijgen…

 2. 2

  Nee uiteraard bent u geen lastpost YP.
  maar soms wint de woordgrappenmaker in mij het van de taxonoompurist.

  komodo dragon… komodo dragging… komodo draggin’…
  heh… maar dat snapte u toch al?

 3. 3

  Ja nee, begrijp ik wel komodo dragon…komodo dragging…komodo draggin’..hahaha. Had niets anders verwacht. En waarom zou een taxonoompurist géén woordgrappen mogen maken ja toch. Mag best, waar blijven we dan anders…

  Maar in de comments van link heeft men het steevast over komodo..vandaar…

 4. 5

  Ai. Die typische Amerikaanse “Porky” en “naked gun”- humor natuurlijk. Aijaijai,duurt dan inderdaad altijd wel even voordat die munt valt:”O, zit dat zo”. In die geest. Maar dan is het direct daarna wel schateren hoor.

 5. 6

  O…nu zie ik het pas! Wou je soms berweren dat ik te stom was voor dit komodomopje?!, dat ik eigenlijk te stóm ben voor een komodomopje? Jawel jawel ik ben toch niet gek. Kweenie kan wel hoor dat ik te stom was voor een komodomopje of ben ik alleen te stom voor dit komodomopje. Mag ik dan, probeer maar wat hoor, mag ik dan misschien graag een ánder komodomopje willen horen die ik wél begrijp, een ander komodomopje waar ik niét te stom voor ben? Wil ik dan ook best graag horen dan dat andere komodomopje waar ik niet te stom voor ben ben er reuze benieuwd naar naar dat nieuwe komodomopje. Wil nu, en ben daar heel gek in, graag dat andere komodomopje die niet te stom voor me is graag horen. Nee wacht, doe maar niet ook la maar, hou de leukste en slimste komodomopjes maar stiekem voor jezelf en doe mij maar gewoon een nóg dommer komododommermopje…een nog dommer oliedom komkommerdomodomdomoorkomododommopje…zo’n komodomopje waar ik te stom voor ben om voor de duivel te dansen weettewel…zó’n komodomopje, ja, dié wil ik…