1. 2

  Hoe krijgen ze het voor elkaar? Als ik de meest zinnige antwoorden aanvink op deze onzinnige vragen, kom ik uit op partijen waar ik altijd al op heb gestemd. Vink ik uit ballorigheid de meest onzinnige aan, krijg ik hetzelfde.

 2. 3

  @2: Ik kom juist uit bij een partij waar ik nooit op gestemd heb (en ook niet op ga stemmen). En ik heb mijn best gedaan zo eerlijk/goed/kwaad als kan te antwoorden.

 3. 6

  Lol!

  “D66
  Alexander Pechtold heeft, zoals u goed heeft ingeschat, wel degelijk een mening. En een goeie mening ook nog. Hij is het namelijk altijd oneens met Geert Wilders. Bovendien is Alexander Pechtold voor beter onderwijs en voor een betere economie en betere natuur. Wie kan daar nu tegen zijn? U bent dat in ieder geval niet.”

  En dan die afbeelding erlangs:
  Anders
  ach Ja
  D66

 4. 11

  Maakt ook niet uit hoor Steeph, ik vroeg het me alleen maar even af.

  Als het zoveel zweet kost dan wordt het vast een heel erg mooi lijstje, dat zó door een nieuw kabinet tot beleid kan worden uitgeroepen…