1. 3

  Een aangename vrouw is een vrouw die niet teveel boertjes en scheetjes laat, niet teveel praat en niet snurkt ’s nachts. Voor de rest mag ze lui zijn, geen kinderen willen, bier drinken en roken en een accent hebben.

 2. 6

  Aangename vrouwen zijn een contradictio in terminis — maar ik zal toegeven dat ik dat grotendeels alleen opmerk om een reactie te hebben waarop ik de comment-edit functie even kan testen.

  Hee, alsof jullie normaal nuttige dingen zeggen…

 3. 8

  De Deense, twee meter lange breedbekvrouw genaamd Birkit was 600 jaar geleden al een sexueel en psychologisch type in de erotische literatuur van India.

  Die lui (midden in pies, poep, storm en dood) waren toch zoveel verder dan dit getrut op de vierkante millimeter. BRAAK ook van die statistische filosofietjes erbij. Al jaren hetzelfde geneuzel. Lombroso revived the wrong way…

 4. 10

  Over reviving the dead gesproken, hoe noem je wetenschappers die 600 psychologische of medische studies navlooien over de veronderstelde invloed van X op Y ?

  600! Van X op Y! En allemaal navlooien!

  En er zijn er tientallen, zo niet honderden van.

  /terzijde

 5. 12

  @5. Nee helaas is het een beetje anders, moet minder drinken als ik hier mijn commentaar neerzet. Leuk dat mensen lol hebben in mensen die het niet zo leuk voor elkaar hebben. Maar ja, we leven in een maatschappij met losers en winners.

  Dat navlooien messi, is dat niet erg gestuurd vanuit een bepaald oogpunt. Veel onderzoekers hebben al een antwoord op hun vraag, en gaan dan alleen maar de bevestiging zoeken.

 6. 16

  @mescaline

  Dat verschijnsel heet “data mining”; zeg maar “gegevens dreggen”. Heel modern, omdat je als studentje een studie kunt publiceren zonder ook maar een stap uit de deur te doen. Het zou daarbuiten zomaar eens kunnen sneeuwen!