1. 1

  Ik vraag me nu af, ben ik nou de enige die echt over z’n nek gaat wanneer er in alle nieuwsberichten goed duidelijk word gemaakt dat het om een ‘onbetaalde’ stage gaat?

  De Bush familie is ongelovelijk rijk, stinkend zouden sommigen het willen noemen, dan kan je je makkelijk een onbetaalde baan veroorloven. Niet dat dit haar werk of inzet verminderd, maar ik vind het een beetje flauw om er dan ook nog eens mee te gaan pochen. Waarschijnlijk staat ze niet eens zelf te roepen dat het onbetaald is, maar ik erger me toch echt wel aan de berichtgeving in dit geval.

 2. 4

  Ze ziet er leuk uit, alleen vrees ik dat je in bed op het moment supram opeens haar ouders voor je ziet…
  [img]http://freepages.genealogy.rootsweb.com/~fergy/BarbaraJennaBush.jpg[/img]

 3. 8

  @Arjan,
  ik ga er echt niet van over me nek. De jongedame is goed bezig lijkt me. Er zijn veel voorbeelden te geven van mensen die veel slechter omspringen met de mogelijkheden die een rijke familie hen biedt, Paris Hilton lijkt me een sprekend voorbeeld ;-)

 4. 9

  Het is makkelijk vanuit de ivoren toren naar beneden te kijken.

  En ‘talent komt vanzelf boven drijven’ is een cliché van de eerste orde die niet bestaat.

 5. 10

  Het is helemaal niet makkelijk om vanuit een ivoren toren naar beneden te kijken en te bepalen wat je ziet en wat er leeft (niet letterlijk). En het is net zo goed moelijk om vanaf beneden naar die ivoren toren te kijken en de mensen daar te beoordelen.
  reacties 1, 2, 6, 9 zijn me echt te gemakszuchtig.

 6. 12

  Ze doet in ieder geval meer goeds voor de wereld dan haar vader. Gaat ze ook een boek schrijven over alle Iraakse wezen, kinderen die ledematen missen of een jaar geen school van binnen hebben gezien, door de acties van pappa en zijn vriendjes?