1. 1

  In de Waan van de Dag geplaatst.

  Voortaan op 29-1 eeuwig een kletskop, een ei en een tomaat klaargezet voor deze huppelbreinen, waar zij zich ook bevinden.

  De informateur van het nieuwe kabinet, Herman Wijffels, was tot 1 januari lid van de denktank. Verder maken hiervan onder meer deel uit: Tjibbe Joustra (nationale coördinator terrorismebestrijding), Loek Hermans (voorzitter MKB Nederland), Ralph Pans (voorzitter Vereniging Nederlandse Gemeenten), Arthur Docters van Leeuwen (voorzitter Autoriteit Financiële Markten) en de Eerste Kamerleden Niek Ketting (VVD), Jos Werner (CDA) en Ed van Thijn (PvdA).

 2. 4

  Idd, om te grienen zo grappig, mesc.
  Die namen alleen al, in opsomming. Jiskefet zal er niet geraken.

  En is er dan nooit iemand die opstaat, en het doorheeft? Roept dat “Denktank Public Space” geen denktank kàn zijn omdat een denktank een schijn van objectiviteit moet hooghouden, maar dat dat niet echt lukt met een naam als “Denktank Public Space”?
  Het verval, de devaluatie zit ‘m niet meer in dollars of daalders, maar in het Begrip.

  We vlieden terug, de loden bol is op het hoogtepunt geweest, de belegger incasseert de opbrengst, de pessimist verburgerlijkt, de klad zat erin.

  Een dure wijn die zichzelf moet betalen, het smeergeld om het Calvinistisch zelfmedelijden te drenken in gratuite fin-de-siècle -en de eeuw moet nog maar beginnen.

 3. 6

  Maar wat staat nou symbool voor het Nieuwe Nederland? U kunt kiezen uit:

  a) Een gigantische kunstpenis
  b) Een middelvinger
  c) Een vliegveld
  d) Een glazen zeepbel van 46 meter hoog (ontworpen door Jan Wolkers)

 4. 7

  @#6:
  e) Een prachtig mooi windmolen park met 200 200 meter hoge torens. Dit alles met een multi-species marine protected area eromheen. Das pas een symbool :)

 5. 9

  Hoeveel ”denktanken” m.b.t. kunstmatige eilanden voor de kust zijn er wel niet? Doet serieuze(re) plannen toch geen goed? Kakelt allemaal maar door elkaar heen…niemand schijnt het meer te weten…lijkt de EU- grondwet wel. Vrijheidsbeeld voor Europa?! Hahaha…”eerst die gulden terug!…dan praten we verder”.

  *eenmansdenktank*
  Weet je wat….…gewoon eroscentra op die eilanden! Sodom & Gomorra. Alcatraz! En op de kop van dat eiland een 200 meter hoog rustiek beeld van ”De Grootste Nederlander”. Fuck Europa! Synoniem voor de Ziekte van Hedel.

  Geen haar op de zak laat staan de schedel….