1. 3

  En maar schelden bij Retecool op Klink. Natuurlijk was het Klink die het verbod heeft ingesteld, maar pas nadat de een meerderheid van de Tweede Kamer dat wilde. De VVD nam het initiatief en dat werd natuurlijk gesteund door de Christenen omdat het immers in de bijbel staat dat je geen paddenstoeltjes mag eten. Het gewenste verbod werd ook gesteund door nog een andere partij met het woord VRIJHEID in de naam: PVV.

  Die tweede kamer is door jullie gekozen. Sukkels. Klink deed wat jullie wilden.

 2. 4

  En terecht dat er gescholden wordt. Al het wetenschappelijk onderzoek wordt aan de kant geschoven en er worden zelfs leugens verteld. De tweede kamer die door ons gekozen is, is voorgelogen door de minister. Klink deed niet wat het volk vind, Klink heeft de volkgsvertegenwoordigers gemanipuleerd om zijn zin door te drijven. Laten we vooral doorschelden dus. En om meteen maar de daad bij het woord te voegen: Vandyke je bent zelf een sukkel!

  Bovendien besef je blijkbaar niet dat maar liefst 99.3% van de tweede kamer niet is gekozen door de schelders.

 3. 5

  @4 Even googelen dan zie je bv Elsevier
  Deze volksvertegenwoordigers wilden al een verbod. Zelfs voordat er werd onderzocht.
  Onderzoekje was natuurlijk overbodig. Wie wil nu tegen de wil van het volk ingaan??

  Klink heeft dus keurig de wil van het volk gevolgd. Het blijven dus sukkels bij Retecool.

 4. 7

  Maar het blijft natuurlijk belachelijk dat de overheid paddo’s verbiedt.
  Gebruik van paddo’s is vrijwel alleen schadelijk voor de gebruiker en niet voor anderen. Dit in tegenstelling tot bv roken: in Nederland mag je, zonder dat de overheid er iets aan doet, een kind al een veel grotere kans op longkanker bezorgen.
  Een verbod op paddo’s is buiten proporties als je ziet wat andere genotsmiddelen voor schade aanricht. Zo ben ik ook van mening dat hemaworsten een groter gevaar voor de volksgezondheid zijn dan een paddestoeltje.

 5. 25

  in mijn mobieltje zit wel 8 megapixel en daar maak je haarscherpe fotoos mee maar op die site hebben ze allemaal een camera gebruikt met 1 megapixels of minder dus is het hun eigen schuld dat ze die lui niet kunnen pakken. ga anders gewoon in amsterdam oost rondlopen met een camera dan benje hem zo kwijt want daar stikt het van de allochtonen die je camera zo willen jatten. dat was vroeger wel anders toen er geen allochtonen waren en geen cameraas