De barre zoektocht naar het Slechtste Idee der Lage Landen Year 2008


In de onvermijdelijke gang naar de donkere dagen der Kerst gaat Sargasso de barre zoektocht aanvangen naar de grootste missers die het publieke domein dit jaar hebben geteisterd. Alle deelnemende bloggers hier worden uitgerust met een mentale survival-kit, om vervolgens door weer en wind het schraler wordende landschap der Lage Landen te exploreren. Met als gezamenlijke opdracht: zoek uit waar en door wie ergens tussen Brussel en Roodeschool het Slechtste Idee Der Lage Landen geopperd of gerealiseerd is…en wie gaat dus met de oneer strijken van de SILLY-award. To be continued…

 1. 4

  Even een kort adhominempje: Na een aantal van bianconero’s posts mag ie die bianco er wel af halen. Je bent een beetje een zwartkijkende azijnzeiker, is het niet?

 2. 5

  Je hoeft niet ver te zoeken, stond laatst nog op de site; Nederland massaal moeten verhuizen richting het oosten en Duitsland. Oja, de Randstad moet vooral niet geïnvesteerd in worden.

  Misschien op papier leuk maar blijft een belachelijk plan

 3. 8

  Dat moet ongetwijfeld mijn idee geweest zijn om een winkeltje te beginnen in tweedehands bloemen. Van studentenfeestjes. Waar op gestaan is. En die niet meer dan twee Euro vijftig hebben gekost. En eh.. kleine meisjes bij school. En in struiken verschuilen. *scheet* Sorry.

 4. 10

  Sociale problemen in asobuurten oplossen door hun verwaarloosde huizen te slopen, te vervangen door nieuwe huizen (die over 25 jaar er hetzelfde uit gaan zien), die mensen er weer in en dan te verwachten dat het Hardwerkende Nederlandsers worden… in internetjargon: EPIC FAIL!

 5. 13

  De club van Jan Mao heeft net een zeer succesvolle gooi naaar de absolute hoofdprijs gedaan.

  Eat you hard out, Leonid!

  Wij hebben Agnes!

  Ik krijg altijd bepaalde gevoelens als ik Agnes zie. Lekkere, warme gevoelens. Vol met liefde en gevoel.

 6. 14

  In België.
  Het idee van onze vriendin Joelle Milquet om de premies die aan werkende minimimloners worden toegekend aan te passen.
  Met tot gevolg dat je meer verdiend als je halftijds werkt dan als je voltijds werkt

 7. 16

  wat is de vraag nu?

  rare idee-en (van bv wilders) of rare plannen die daadwerkelijk in gang zijn gezet door de overheid (OV chipknip)