1. 2

  Verschaft aan al wie het nodig heeft extra uithoudingsvermogen en vitaliteit, tegenwoordig niet los te denken van het moderne leven met zijn hoge eisen.

 2. 4

  Ben ik de enige die blogs niet onder de noemer burgerjournalistiek vindt vallen? Ik vind het expertjournalistiek.

  Ik lees blogs om te horen wat experts van iets vinden. Journalisten weten doorgaans niet waar ze over schrijven. Dat is niet erg want het zijn journalisten, niet experts. Ze zijn goed in stukjes schrijven, maar daarbij sneuvelt nog wel eens de informatie.

 3. 7

  In mijn ietwat bekrompen visie is het geen burgerjournalistiek;
  Ijdelheid in combinatie met lust.

  Zo zijn bloggers nou eenmaal anders waren ze er niet mee begonnen.

  Meneer zegt zonder kranten persbureau’s of het nieuws niet te kunnen bestaan, maar vergeet de reclame en het applaus te vermelden.

  Slinks.

 4. 8

  @Hemaworstje,
  “IETWAT” bekrompen? Niet zo genuanceerd, dat is in dit geval ECHT niet nodig.

  Overigens sluiten de predikaten ijdelheid en lust burgerjournalistiek niet uit. Dan kan je net zo “goed” (lees: net zo nietszeggend) zeggen:
  Clinton deed niet aan politiek, het was ijdelheid in combinatie met lust.

 5. 10

  Geheel één met de 1en2 blik van S’z, alhoewel 2 of 3000 postjes per dag is wel ietwat druk..je humorklikme heeft me laten lachen..dank.

 6. 11

  My pleasure Larie #10. Quite eens met Toinerz #4 verder: naast de egoblogs zijn er de expertblogs, of groepsblogs met flink wat expertise, en die verschaffen veel extra ! Zodanig zelfs dat trad. media zich geroepen voelen hun personeel te laten bloggen om die “expert” status aan het merk te kunnen toevoegen, wat dan weer zielig en antinatuurlijk kan overkomen. (Klikmelink voor een pertinent voorbeeld qua “zielig”, maar bon, in dat bedje is de VRT al langer ziek.)