Cryptoblog 10

Een actualiteit van de afgelopen week cryptisch omschreven:

Roi

Als u de oplossing weet, graag deze even met “[ color=#EBE6E4]” voor en “[ /color]” achter de tekst verborgen houden (maar dan zonder de spaties na het openingshaakje). Dan ziet bijna niemand het, maar kan ik nog wel aangeven of het goed of fout is.

Overigens is dit voorlopig de laatste cryptoblog. Het zoeken en denken kost net iets te veel tijd iedere week en het levert, in mijn ogen, net iets te weinig op. Op naar het volgende experiment.

 1. 1

  Ha, deze is makkelijk.

  [color=#EBE6E4] Overigens is dit voorlopig de laatste cryptoblog. Het zoeken en denken kost net iets te veel tijd iedere week en het levert, in mijn ogen, net iets te weinig op.[ /color]

 2. 4

  .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. … .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
  [color=#EBE6E4]vive la france, vive le republique, vive le president nouveau[/color].

 3. 7

  Heel jammer Steeph. …. …. ….
  …. ….
  …. ….
  [color=#EBE6E4]De troonsbestijging van Sarkozy nadat de oude koning afstand had gedaan in de republiek Frankrijk. “Le roi est mort, vive le roi!”[/color]

 4. 8

  @MG: check.

  Tja, keuzes maken. Altijd lastig. Maar er zitten gewoon te weinig uren in een dag en teveel dingen in mijn hoofd die er uit moeten :-)

 5. 9

  @Steeph, jammer dat dr Banner het goed heeft geraden ipv TRS. TRS’ duiding is origineler. Kun je niet met terugwerkende kracht ….