Closing Time | Tiamat

Foto: Ted (cc)
Serie: ,

Ieder excuus om over Dynamo Open Air te schrijven grijp ik met twee handen aan, dus waarom niet bij deze serie over ‘gratis meuk’? Want ook op Dynamo wilde de organisatie wel eens gratis schijfjes weggeven, met nummers van bands die mochten optreden. Nou ja, als mijn geheugen mij niet in de steek laat moest je daar wel een paar vuilniszakken vol troep voor inleveren, maar a la. Tiamat mocht het cd’tje met de hoogst creatieve naam “Dynamo Open Air 1997” openen, met het verdienstelijke nummer Cold Seed.

O ja, de concrete aanleiding: Dynamo Open Air bestaat al een hele tijd niet meer, maar in Dynamo Metalfest is een waardige, of in ieder geval heel aardige, opvolger. Komend weekend weer te bewonderen, op de ijsbaan in Eindhoven, ‘net als vroeger’.

Reacties (3)

#1 Basszje

De Dynamo’s waren wel de koningen van de festivals. Nooit iets vergelijkbaars meegemaakt ( alhoewel Brutal Assault dichtbij kwam ).

  • Volgende discussie
#2 Sjofel

@1: persoonlijk vond ik de sfeer en de bands van betere kwaliteit op Waldrock.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Janos

@1 Ik ben het helemaal met je eens. Zal ook deels nostalgie zijn, want het waren mijn eerste festivals, maar wat ze daar neer hebben gezet (zo tussen 93 en 98) heb ik daarna nooit meer gezien; ook niet op fantastische festivals als Brutal Assault, Graspop, Wacken, en Metaldays/Metalcamp. Geweldige sfeer, geweldige bands, heel goedkoop (’93 was de entree 5 gulden)… gewoon briljant.

  • Vorige discussie