Closing Time | Marc Broussard

Foto: Ted (cc)
Serie:

In mijn laatste Closing Time maakte ik via Neil Finn een bruggetje naar een volgende, die ook al klaarstaat. Maar toch even iets heel anders tussendoor. Via allerlei omwegen kwam ik op een playlist (nou ja, eigenlijk gewoon door de algoritmes op YouTube) die ik al dagen met veel plezier beluister. Wat een ontdekking! Een van de leukere nummers is van Marc Broussard, die hier samen met zijn vader een cover van Solomon Burkes Cry To Me speelt. En dat doen ze zeer verdienstelijk!

Reacties (4)

#1 Lutine

Hij is weer mooi, Karin! Hij heeft een goede stem voor dit nummer. De door mij zeer gewaardeerde Eric Burdon heeft hem uiteraard ook op het repertoire staan, maar dan brengt Marc Broussard het toch beter er van af. Eerlijk gezegd doet Broussard het op YT ook beter dan Solomon Burke. Maar er gaat niks boven een live optreden.

  • Volgende discussie
#2 Karin van der Stoop

@1: Hij heeft een heel album gemaakt met alleen maar covers (op 1 nummer na). Echt heel tof, en ook leuk dat hij vaak met zijn vader speelt.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Lutine

@2

Ik heb er al wat beluisterd. Hij heeft een aparte stijl, echte blues is het niet. Soms gaat het de kant van jazz op (niet zo mijn ding) en dan vind ik hem vervelend. Maar soms is het ook net alsof ik Otis Redding hoor en dat is helemaal top. Erg veelzijdig is hij. Ook zoetgevooisde liedjes schuwt hij niet. (Honesty)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Henk van S tot S

@3: Hier zingt hij een cover van Otis R.

Verder:
Zoveel beter dan Jan Smit q.a.
;-)

  • Vorige discussie