Closing Time | Koolulam – Believer van Imagine Dragons

Ja hoi, daar ben ik weer met Koolulam, en het zal niet de laatste keer zijn. Ik kan er ook niks aan doen dat die lui me nooit vervelen. Ik ben geloof ik ook een beetje verliefd geworden op Ben Yafet, de dirigent van de organisatie. Om op te vreten die man. Deze keer zingt het koor “Believer” van Imagine Dragons. Het origineel kende ik wel, maar beluister ik nu ook met andere oren. Wat een geweldig nummer eigenlijk. En in deze versie krijg ik er gewoon kippenvel van. Wat een prachtige 3-stemmige compositie (dat maken ze er altijd van, om het interessant te maken voor een groot koor), en wat een energie spat er weer van het scherm.

Heb je trouwens de doventolk links onderin al opgemerkt? Doen ze ook altijd. Waarmee ze benadrukken wat een inclusieve organisatie ze zijn. Respect!

Reacties zijn uitgeschakeld