Closing Time | Fratsen

Ja, die Closing Time van Krang van vorige week, die kon ik erg waarderen. Nu wil het dat zanger, cabaretier en columnist* André Manuel nog een band had, en inmiddels weer heeft: Fratsen. Ook zeker de moeite van het beluisteren waard, voor de muziek en de tekst.

*Nou vooruit, ook schennispleger – maar niet uit viezigheid maar als luldiek maatschappelijk protest.

 

  1. 1

    O ja, hij had toen Beatrix (?) zijn stedeke bezocht, zijn eigen *kuch* zwaaimomentje, terwijl hij in z’n blote kont stond, naar haar vanuit zijn raam op de eerste verdieping van zijn huis. Zoiets was het geloof ik.

  2. 2

    @1 ik dacht dat het om Maxima ging, maar verder, ja. Ach. Zolang hij dit soort liedjes blijft maken vind ik het prima. Er zijn ergere dingen (bij mijn laatste paar closing times zaten een racistische redneck zanger en een psycho homofobe haatmoordenaar.)

    En niemand klachten over de tenenkrommend slechte woordgrap? Nou ja zeg. Probeer ik eens een reactie uit te lokken…