Closing Time | Death cab for cutie

Foto: Ted (cc)
Serie:

‘Death Cab for Cutie’ was tot nu toe aan mijn radar ontsnapt, maar een kritisch liedje over hoe Donald Trump rijk is geworden (met geld van zijn vader) doet het natuurlijk altijd goed. Wie heeft er inmiddels geen hekel aan Donald Trump?

Dit nummer is beter.

Reacties (7)

#1 troebel

Dit nummer is beter.

moet natuurlijk zijn

“Dit nummer vind ik beter.”

 • Volgende discussie
#2 JANC

@1: Begrijpend lezen. Onderbelicht vak.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Henk van S tot S

@1:
Bekijk dit eens.
;-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 troebel

@2: Logica, onderbelicht vak.
@3: Van nature.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 JANC

@4: Het lied is beter dan “enkel” kritiek over hoe Trump aan zijn geld komt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Prediker

@5 Volgens mij heeft Troebel de bedoeling van dat zinnetje toch echt beter begrepen dan jij nu laat blijken.

Ik heb dat nummer over Trump namelijk beluisterd, vond het niet onaardig, maar zat zelfs te twijfelen of het gemaakt was door amateurs of grappenmakers (je hebt tegenwoordig veel satiristen die zich wagen aan liedjes maken).

Na wat googelen kwam ik er achter dat Death Cab for Cutie gewoon een serieus Indie-rockbandje is. Maar als ik die onder de aandacht wil brengen, hebben ze wel betere nummers dan dat liedje over Trump (vandaar ook dat ik een ander nummer laat horen).

Nou ja, vind ik dan. Maar ik heb daarin natuurlijk wel gewoon gelijk, dat zal zelfs een valse kraai met gehoorproblemen toe moeten geven.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 troebel

Maar ik heb daarin natuurlijk wel gewoon gelijk, dat zal zelfs een valse kraai met gehoorproblemen toe moeten geven.

En dat vindt deze zeikende zuurpruim dan toch wel weer grappig, ofschoon die opmerkingen over het gelijk hebben en die kraai natuurlijk volstrekt irrelevant zijn.

 • Vorige discussie