Closing Time | Anthrax

Foto: Ted (cc)
Serie:

In Sargasso’s redactielokaal is de zomervakantie merkbaar. Daarom sluiten we in augustus ook doordeweeks om 16 uur. De reactievelden en het SG-café blijven gewoon open.

Wat ik nog meer zoals zag op Into The Grave, vroeg u? Nou, naast mooie nieuwe dingen ook mooie oude dingen! Een aantal daarvan zijn hier al eerder langsgekomen in de Closing Time: Jinjer, Dog Eat Dog, Queensrÿche… maar Anthrax deed dat nog niet. Eigenlijk is dat heel gek, als één van de ‘grote 4’ van de thrash metal. Het kleinste broertje, maar toch. Got the Time is een heerlijk nummer van hun album Persistence of Time, uit 1990. En verrek… ondanks dat ik het al bijna net zo lang ken als het uit is, kom ik er pas bij het schrijven van dit stukje achter dat het eigenlijk een cover is van ene Joe Jackson. Closing Time: zo leer je nog eens wat.

Reacties (2)

#1 Bismarck

Anthrax, ja dat ken ik wel van Married with children.

  • Volgende discussie
#2 Sjors

Persistence of Time, hun beste album. Ik krijg nog steeds kippenvel van Intro to Reality/Belly of the Beast. Sowieso vind ik Belladonna de beste zanger die Anthrax heeft gehad, ik kan helemaal niks met de stem van Bush.

  • Vorige discussie